E39 99 a. Pidurid vilisevad

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
Kratt
Huviline
Kontakt:

E39 99 a. Pidurid vilisevad

Postitus Postitas Kratt »

Milles viga olla võib, et pidurdades kiire hoo pealt ei ole midagi, kuid enne seisma jäämist vaiksel hool hakkavad jubedalt vilistama. Klotsid korralikud ja kõik muu peaks kah korras olema.
Olen tähele pannud, et kui survepesuriga autot pesta ja ka pidurid ära pesta, siis nagu ei vilista enam mingi üks päev, kuid siis hakkab jama pihta jälle.
On kellelgi midagi tarka selle peale öelda?
Diisel maamehe lemmik :P 5044107
Relk
Huviline

Re: E39 99 a. Pidurid vilisevad

Postitus Postitas Relk »

Kratt kirjutas:Milles viga olla võib, et pidurdades kiire hoo pealt ei ole midagi, kuid enne seisma jäämist vaiksel hool hakkavad jubedalt vilistama. Klotsid korralikud ja kõik muu peaks kah korras olema.
Olen tähele pannud, et kui survepesuriga autot pesta ja ka pidurid ära pesta, siis nagu ei vilista enam mingi üks päev, kuid siis hakkab jama pihta jälle.
On kellelgi midagi tarka selle peale öelda?
Mul ka E39 vilistasid vahepeal. Hetkel ei tea, kuna mõni nädal sõidab sellega naine. Kettad ja klotsid originaalid. Ma ise arvan, et see võis olla nähtus, mis esineb peale talve kuna teed on tohutult tolmused. Isegi X5'l vilisesid eelmine nädal enne põhjalikku pesu.

Tavaliselt kipuvad need asjad krigisema ja nagisema milledel on tolm ja liiv vahele läinud. Pidurid, ukse tihendid jne. Teine asi on muidugi mitte originaal klotsid. Nende kohta ei oska midagi öelda kuidas nad käituvad või käituma peaksid.
jeebimees
Huviline

Postitus Postitas jeebimees »

Olen isegi selle probleemiga palju kokku puutunud. Viga võib olla odavates klotsides mille katted kipuvad kiiresti klaasistuma. tasub ka yle vaadata kas klotside tagapinnale kleebitud kate on terve. Aga kõige asjalikumat nõu saad pidurimeister oü -lt veerenni 56a, ise käin seal tihtipeale. :D
Vasta