E34 sportpütt
E34 sportpütt
Huvitaks teada, et kust saada sobivat tagapütti e34-le 525 125kw, tallinnast.
Oleneb mis kvaliteeti taga ajad ja mis hinnaklassis pütti otsid.
Drews pakub sellist kraami
http://www.drewsauto.ee/default.asp?s=1 ... 1&pageno=1
db-hp Alevi tn pakub selliseid pütte
http://www.db-hp.ee/dev/index.php?pg=shop&kat=6
tasub vaid netis ringi vaadata ja leiab kaupa küllaga.
Edu
Drews pakub sellist kraami
http://www.drewsauto.ee/default.asp?s=1 ... 1&pageno=1
db-hp Alevi tn pakub selliseid pütte
http://www.db-hp.ee/dev/index.php?pg=shop&kat=6
tasub vaid netis ringi vaadata ja leiab kaupa küllaga.
Edu
kas keegi muidu teab, kuidas sportpütti üldse E34-ja alla sobitada. Sest tavalisel bemari tagumisel pütil ju keerab see toru seal ühes kohas, aga sportpütid, mida olen näinud, on kõik täiesti sirged. Kas see allapanek käib siis kuidagi läbi mingise vahejupi? Ja kas keegi oskab soovitada mingit konkreetset head sportpütti 525i, 93 aastale.
ca nädala pärast saab riiulis stabiilselt olema vaatamiseks/katsumiseks/alla sobitamiseks kümmekond erinevat sportpütti, väga mõistlike hindadega...Dhorashoo kirjutas:neid suuremaid poode ma tean jah, aga tahtsin lihtsalt teada, et äkki keegi teab väikseimaid müüjaid. Ja samas sisendiks peab sellel pütil olema 2 auku, seda pole nii lihtne leida kah
Nii ta on et orig. pütid on selle võngiga, kuid mina panin sportpütile vahetüki ja istub seal ilusti. Minul on selline pütt ja olen väga rahul aga ühel tuttaval on selline ja väga ebameeldivalt lärmakas on.maika kirjutas:kas keegi muidu teab, kuidas sportpütti üldse E34-ja alla sobitada. Sest tavalisel bemari tagumisel pütil ju keerab see toru seal ühes kohas, aga sportpütid, mida olen näinud, on kõik täiesti sirged. Kas see allapanek käib siis kuidagi läbi mingise vahejupi? Ja kas keegi oskab soovitada mingit konkreetset head sportpütti 525i, 93 aastale.
E82
mismoodi su tuttaval see pütt ebameeldivalt lärmakas on, et kas pütt ise kõva häälega ?reino kirjutas:Nii ta on et orig. pütid on selle võngiga, kuid mina panin sportpütile vahetüki ja istub seal ilusti. Minul on selline pütt ja olen väga rahul aga ühel tuttaval on selline ja väga ebameeldivalt lärmakas on.maika kirjutas:kas keegi muidu teab, kuidas sportpütti üldse E34-ja alla sobitada. Sest tavalisel bemari tagumisel pütil ju keerab see toru seal ühes kohas, aga sportpütid, mida olen näinud, on kõik täiesti sirged. Kas see allapanek käib siis kuidagi läbi mingise vahejupi? Ja kas keegi oskab soovitada mingit konkreetset head sportpütti 525i, 93 aastale.
Üldiselt ongi nii et kui üks sisse ja kaks välja on oluliselt lärmakam. Selline tunne nagu ühest torust tuleb lärm ja teisest heitgaasid, Golf`il sai kunagi üks toru kinni pandud ja väga päris hea.reino kirjutas:Nii ta on et orig. pütid on selle võngiga, kuid mina panin sportpütile vahetüki ja istub seal ilusti. Minul on selline pütt ja olen väga rahul aga ühel tuttaval on selline ja väga ebameeldivalt lärmakas on.maika kirjutas:kas keegi muidu teab, kuidas sportpütti üldse E34-ja alla sobitada. Sest tavalisel bemari tagumisel pütil ju keerab see toru seal ühes kohas, aga sportpütid, mida olen näinud, on kõik täiesti sirged. Kas see allapanek käib siis kuidagi läbi mingise vahejupi? Ja kas keegi oskab soovitada mingit konkreetset head sportpütti 525i, 93 aastale.
Selline tore küsimus oleks et kui tahaks e34 nelja väljundiga sportpütti muretseda, st 2 vasakul pool ja 2 paremal pool.
Nüüd ongi probleem selles ju et nagu originaal stangega ei taha eriti sinna paremale neid torusid ju mahutada. Et kas tuleb sis originaalstange vahetada või veel midagi.
ja oskab keegi sellise asjnduse hinda umbkaudu öelda
tänud ette..
Nüüd ongi probleem selles ju et nagu originaal stangega ei taha eriti sinna paremale neid torusid ju mahutada. Et kas tuleb sis originaalstange vahetada või veel midagi.
ja oskab keegi sellise asjnduse hinda umbkaudu öelda

tänud ette..
tuleb toru jah stange tagant läbi viia.ja peab mahtumaMuiduMees kirjutas:Selline tore küsimus oleks et kui tahaks e34 nelja väljundiga sportpütti muretseda, st 2 vasakul pool ja 2 paremal pool.
ja oskab keegi sellise asjnduse hinda umbkaudu öelda![]()
tänud ette..

mul ka 2-sisse-2-välja pütt all.VM sport nimelt.kuna töötasin enne lasnamäel,lasin selle alla panna betoonitänava Carstopis

mahub ta ilusti alla.lihtsalt püti tagant lõigati need 15cm otsad maha ja keevitati kohe põlved.pole probleem

Impreza STi ja mikromootoriga bemm :)