525tds '97
mis selle võtme peal oleva nupu point siis on? minu arusaama järgi peab amort luugi lahti lükkama kui kukk avatakse. krt ega ma ka ei tea täpselt.Mirko1 kirjutas:Ma usun, et sedaanil oli see iseseisev avanemine lisavarustuses. Seni pole veel näinud, et E39 see luuk autom. avaneks, või on kõigil amordid läbi.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=60pedalos kirjutas:kuna värske bmw omanik, siis praeguseks läbi lugenud kilomeetrite kaupa foorumis kirjutet, manuale jms. tekkis küsimus tagaluugi kohta. Manualist käis läbi, et tagaluugi avades peaks see lõpuni üles avanema (või siis vähemalt osadel versioonidel). Küsimus siis selline, et ma ei ole täpselt aru saanud, kas luugi tõstmiseks peaks veel mingisugune mootor olema, või ajab selle sama asja ära ka amort, mis siis minu masinal on ära väsinud? või olen ma asjast valesti aru saanud?![]()
525tds '97
Mõte elektrilisel avanemisel peaks olema see, et kui talvel on lund täis visanud ja nupp külmunud, siis ei pea seal vägistama ja lõhkuma vaid vajutad elektriliselt lahti ja siis lihtsalt tõstad käega luugi üles.aise kirjutas:Mirko1 kirjutas: mis selle võtme peal oleva nupu point siis on? minu arusaama järgi peab amort luugi lahti lükkama kui kukk avatakse. krt ega ma ka ei tea täpselt.
mõlemal juhul on tegu elektrilise avamisega, seal ei saa midagi ära jäätuda.hillarr kirjutas:Mõte elektrilisel avanemisel peaks olema see, et kui talvel on lund täis visanud ja nupp külmunud, siis ei pea seal vägistama ja lõhkuma vaid vajutad elektriliselt lahti ja siis lihtsalt tõstad käega luugi üles.Mirko1 kirjutas: mis selle võtme peal oleva nupu point siis on? minu arusaama järgi peab amort luugi lahti lükkama kui kukk avatakse. krt ega ma ka ei tea täpselt.
Luukpärade puhul eriti aktuaalne kuna viskab rohkem soppa ja lund tagant täis.
Link saab ikka ju kinni jäätuda või vähemalt ei pea sa siis käsi määrima nii palju ja saad luugi kergema vaeva lahtiaise kirjutas:mõlemal juhul on tegu elektrilise avamisega, seal ei saa midagi ära jäätuda.hillarr kirjutas:Mõte elektrilisel avanemisel peaks olema see, et kui talvel on lund täis visanud ja nupp külmunud, siis ei pea seal vägistama ja lõhkuma vaid vajutad elektriliselt lahti ja siis lihtsalt tõstad käega luugi üles.Mirko1 kirjutas: mis selle võtme peal oleva nupu point siis on? minu arusaama järgi peab amort luugi lahti lükkama kui kukk avatakse. krt ega ma ka ei tea täpselt.
sedaanil pole linki on kummist kate mille all on lüliti (elektriline), ma ei tea võibolla vanematel on mehaanilinehillarr kirjutas:Link saab ikka ju kinni jäätuda või vähemalt ei pea sa siis käsi määrima nii palju ja saad luugi kergema vaeva lahtiaise kirjutas:mõlemal juhul on tegu elektrilise avamisega, seal ei saa midagi ära jäätuda.hillarr kirjutas: Mõte elektrilisel avanemisel peaks olema see, et kui talvel on lund täis visanud ja nupp külmunud, siis ei pea seal vägistama ja lõhkuma vaid vajutad elektriliselt lahti ja siis lihtsalt tõstad käega luugi üles.