E61: "increased battery discharge" teade
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520D
- Telefon: 51945703
E61: "increased battery discharge" teade
Tere. Kus võib olla probleem? Kui auto on seisnud mõnda aega ja siis käivitada, on hüüumärk ja selline teade "increased battery discharge". Avastasin, et kui kohe seisma panna ja uuesti käivitada, pole enam hüüumärki, ega mingit teadet. Lasin aku vahetada ja tutvustada ning registreerida. Seis on sama. Masina energia kulu uinunud olekus on 0.023A. Aku näitab 12.6V. Kas mingi relee jamab? Kuidas kunagi. Kui poes ära käia, siis veel seda viga ei tule. Keegi ütles, et selles veateates pole öeldud, mis akuga tegu. Võib ka võtme aku. Panin võtmesse uue aku - sama seis.
- Kert11
- Huviline
- Peamine sõiduk: X5 3.0d 135kw
Re: E61: "increased battery discharge" teade
vii patriku juurde, teeb korda
2xE46, 1xE65 (745i), 4xE60 (525d, 530d, 530xd, 530i), 1xE53 (X5 3.0d)
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Mahalaadimine ületab teatud juhtudel 80 mA ja auto pardaelektroonika registreerib selle. Selliseid lolle juhtumeid läbi käinud küll, kus mõõtmise hetkel on kõik justkui korras- samas kui jätad auto mõneks päevaks omaette, jookseb aku täiesti tühjaks. Hiljuti oli üks E65, millel Logic7 võimendi äratas suvalisel hetkedel auto üles unest.
tel. 51 949 859
ˇPeeterA kirjutas: ↑21.07.2024 18:40 05 Mahalaadimine ületab teatud juhtudel 80 mA ja auto pardaelektroonika registreerib selle. Selliseid lolle juhtumeid läbi käinud küll, kus mõõtmise hetkel on kõik justkui korras- samas kui jätad auto mõneks päevaks omaette, jookseb aku täiesti tühjaks. Hiljuti oli üks E65, millel Logic7 võimendi äratas suvalisel hetkedel auto üles unest.
Mul on e70-l peale pardakaamera ühendamist sama viga. Kaamera on seadistatud, et filmib ka parkides liikumist. Kannatab seda kusagile mujale ühendada, et ta tervet autot enam ülesse ei ärataks? Hetkel on töökojas see laest kusagilt ühendatud, ning hoiab ilmselt seetõttu terve auto mingis osas ärkvel.
Pigem vist asi selles, et aku küljes mass kaabel näeb tarbimist kui seda ei tohiks olla ning annab sulle teatega teada, et mingi üleliigne tarbimine on järgi.
TEL 57703395
Ärkvel ei hoia, aga kaamera lisavoolutarvet pole BMW insenerid aku mõõtmise juures ette näinud.Dannuuu kirjutas: ↑23.08.2024 11:37 54 Mul on e70-l peale pardakaamera ühendamist sama viga. Kaamera on seadistatud, et filmib ka parkides liikumist. Kannatab seda kusagile mujale ühendada, et ta tervet autot enam ülesse ei ärataks? Hetkel on töökojas see laest kusagilt ühendatud, ning hoiab ilmselt seetõttu terve auto mingis osas ärkvel.
Endal lahendasin lõpuks sedasi, et kaamera valvab lihtsalt 8h ja siis läheb magama.
Minu kaameral mälu järgi oli voolutarve suurem ka, kui ta jätta pidevalt pilti analüüsima. Panin ainult raputamist jälgima.
See kõik on loogiline ja BMW tühijooksuvoolu bilanss on väga napp, nagu ka PeeterA eelpool juba mainis.
F- ja G-seerial on veel võimalusi ühendada kaamera erinevate 30-klemmi variantide külge, E-seerial see elekter nii peeneks jagatud ei olnud, minu mäletamist mööda.
Kui Sul kindlasti vaja, et ta pidevalt jälgiks, pead ta eraldi aku pealt käima panema, mitte auto käivitusaku pealt. Siis võid sõidu ajal seda akut ka genekal laadida lasta.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Mul endal täpselt sama jama algas umbes nädal tagasi.
Siis seisis kaks päeva ja aku jooksis tühjaks. Ning peale seda probleemi polnud. Nüüd kui eile õhtul koju läksin, siis täna hommikuks oli aku tühi ning auto enam käivituda ei suutnud.
Siis seisis kaks päeva ja aku jooksis tühjaks. Ning peale seda probleemi polnud. Nüüd kui eile õhtul koju läksin, siis täna hommikuks oli aku tühi ning auto enam käivituda ei suutnud.
-
- Huviline
- Kontakt:
Kui ära tüdinete, siis 250€ ja lahendan ära
Lisanduvad varuosad
Lisanduvad varuosad
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530d XDrive
Kas analooglise veaga pistikhübriidi vea lahendad ka sellise numbriga? Inimene on juba poest 3 12V uut akut ostnud (a'la konitops saab täis, ostab uue auto).
Kui pea ei jaga, siis peab esoteerikaga leppima.
-
- Huviline
- Kontakt:
e6x pistikhübriide polnud ju? Vastuseks ei.
Olen hakanud osadele töödele fix hinda välja käima peale omanike “aga ikka palju maksab” nõudmisi.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520