E34.al kaob vool ära
- rauli
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 4.8is
E34.al kaob vool ära
Tervist. nüüd tekkis selline probleem, et kui lasen pöörded üle 3000 siis võttis voolu hõredamaks(loe tuled läksid kollasemaks jne)
Aga täna kadus lõpuks vool täiesti ära, käis aku peale veidi ja suri välja, ehk keegi oskab pakkuda milles asi...........
Terv Raul
Aga täna kadus lõpuks vool täiesti ära, käis aku peale veidi ja suri välja, ehk keegi oskab pakkuda milles asi...........
Terv Raul
Käes on hommik, sa tegid ära juba voodi, istud mugavas tugitoolis,
ühes käes ajaleht, teises kohv!
Ei pea lahti ühendama, aku klemmide pealt võid mõõta ja voltmeeter nii et kuni ca 20V näitaks ikka ära.rauli kirjutas:Lihtsalt mõõdan töötava mootoriga palju voolu sisse tuleb?
Mis asendis see tester olema peab?
Tavalise voolu mõõtmise asendis?
Loe:
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=30630
E30 316i ´90, E34 518i ´95
- rauli
- Huviline
Nii, sai proovitud, alguses näitas 14,1, ning hiljem veidi tuuritades, näitas alla 12, ehk siis ei laadind enam, iellel hetkel hakkaks ka aku tuli põlema armatuuris........
Nii siit nüüd küsimus, et milles asi võib olla, harjades, genekas endas, relees v milleski veel?
Nii siit nüüd küsimus, et milles asi võib olla, harjades, genekas endas, relees v milleski veel?
Heheee, mul hetkel sama jama käsil. Ma v6tsin geneka maha ja viisin kontrolli aga vastust pole veel teada saanud..:S Asi v6ib olla harjades kuna alguses laeb, nii vähemalt väideti mulle. Nii et mul lootust ka asi korda saada. Alguses laadis 13,7 natukese s6itsin siis ladus laadimine ära. Kui uut genekat vaja siis www.autoosad.ee annad vana asemele saad 2k alla uue hinnast nii sain mina aru vähemalt. PS! Päris nõme on genekat maha v6tta:D
Igast jura jääb jalgu koguaeg aga pole ka hullu saad maja ees ilusti maha...!
Igast jura jääb jalgu koguaeg aga pole ka hullu saad maja ees ilusti maha...!
525tdsa touring
No ma sain geneka peale tagasi, töötab korralikult ja värki. Pealepanekuga oli natuke jama lihtsalt oli pikemat toru vaja, et rihmapingutit järele anda ja siis läks rihm ka lupsti peale. Mina ise ei viinud s6ber viis kuskile n6mmele aga kui tahad siis v6in uurida ja lasta sinu oma ka sinna viia v6i numbri muretseda, et saad ise sinan helistada ja asja uurida?
525tdsa touring
- rauli
- Huviline
Nii nii lõpuks sai genekas maha kistud;)
Ja avastin, et üks harja tükk üldse puruks............
Küsimus siis järgmine, et kust saaks selle jupi mille küljes on harjad, võib olla kasutatud......
Koos harjadega siis ikka seda juppi vaja....!
Ja avastin, et üks harja tükk üldse puruks............
Küsimus siis järgmine, et kust saaks selle jupi mille küljes on harjad, võib olla kasutatud......
Koos harjadega siis ikka seda juppi vaja....!
- rauli
- Huviline
ma arvan ka, et need vist ongi ikka harjad, sai ennem vidi puterdatud...priitv8 kirjutas:Äkki hoopis uusi harju vaja? Boschi geneka omade komplekt maksab Baktis 90 krooni.
Harjade peal siis igatahes mingi selline firma "Hüco" Made in germany nagu ikka ja siis järgmised numbrid "13 0512" ja "14,5V"
Genekas on ikka olulinerauli kirjutas:ma arvan ka, et need vist ongi ikka harjad, sai ennem vidi puterdatud...priitv8 kirjutas:Äkki hoopis uusi harju vaja? Boschi geneka omade komplekt maksab Baktis 90 krooni.
Harjade peal siis igatahes mingi selline firma "Hüco" Made in germany nagu ikka ja siis järgmised numbrid "13 0512" ja "14,5V"

E30 316i ´90, E34 518i ´95
- rauli
- Huviline
Kahjuks hetkel näpus pole, et õelda, kas on boshi oma v mitte homme ütlen...Hans kirjutas:Genekas on ikka olulinerauli kirjutas:ma arvan ka, et need vist ongi ikka harjad, sai ennem vidi puterdatud...priitv8 kirjutas:Äkki hoopis uusi harju vaja? Boschi geneka omade komplekt maksab Baktis 90 krooni.
Aga igaljuhul tänud kõigile, kes midagi vastata on viitsinud...

- rauli
- Huviline
ma ei tea, mul tuli kuidagi väga kergelt küljest ära, polnud mingeid väga segavaid faktoreid ees, peale selle, et ühte polti tuli vastu kinni hoida....amino kirjutas:soovitav on ikkagi viia remonti. äkki vaja veel seal miskit vahetada peale selle harja. Pole m6tetju varsti uuesti maha v6tta. Seal kontrollitakse laagrid ja k6ik yle.
Idee poolest oleks pidanud põhja alla ronima, et seda lahti keerata, kuid õnneks oli keegi vist ennem juba seda vahetanud, seega tuli see näpuga keerates lahti:)
- rauli
- Huviline
Nii helistasin täna bakti, et uurida palju need harjad maksavad öeldi, et harjade hind on 40kr ning selle pingeregulaatori, mille küljes need harjad käivad miaksab u 1700+ krooni, et nagu mida värki?
Selle väikse junni eest?
Kas tõesti on nii?
V pole see pingeregulaator?
Kuul koos
Selle väikse junni eest?
Kas tõesti on nii?
V pole see pingeregulaator?
Kuul koos

- rauli
- Huviline
Krt pole kõige parem jootja....Hans kirjutas:Harjad kulunud/katki? Uued harjad ja jootekolb kätte... üks, kaks, kolm.. ja valmis ta on
aga eks harjutamine teeb meistriks...
Aga miks see pingeregulaator sisi nii palju maksab?:(
Väike detail ju...on ta sees siis midagi nii tähtsat?