E34 M TECHNIC küljelaiendid
E34 M TECHNIC küljelaiendid
Tere.
Mul siis järgmine probleem. Nimelt sai ostetud oma autole (E34 12/1991) pealkirjas nimetatud asjad. Vaadates jooniselt nende kinnitusdetaile, avastasin, et mõned jubinad on ikka puudu. On olemas kõik kinnitused ja asjad, väljaarvatud detailid nr-d 9, 10, 11 ja 14.
Kas on keegi tegelenud selliste küljelaiendite paigaldamisega? Mida kujutavad endast nimetatud detailid ja mis on nende otstarve? Loodan, et keegi oskab mind aidata.
Ette tänades,
Kustas
Mul siis järgmine probleem. Nimelt sai ostetud oma autole (E34 12/1991) pealkirjas nimetatud asjad. Vaadates jooniselt nende kinnitusdetaile, avastasin, et mõned jubinad on ikka puudu. On olemas kõik kinnitused ja asjad, väljaarvatud detailid nr-d 9, 10, 11 ja 14.
Kas on keegi tegelenud selliste küljelaiendite paigaldamisega? Mida kujutavad endast nimetatud detailid ja mis on nende otstarve? Loodan, et keegi oskab mind aidata.
Ette tänades,
Kustas
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Re: E34 M TECHNIC küljelaiendid
Alusraam ja kinnitus fiksaatorid sul puudu, oletan, et Siimul masin hoovis millelt sa need laiendid said, ehk saad ka puuduolevad jupid tema käest.Kustas kirjutas:Mida kujutavad endast nimetatud detailid ja mis on nende otstarve? Loodan, et keegi oskab mind aidata.
Uudishimust küsin, et kas said ka ukse liistud kaasa ?
Kustas, nagu priitgi juba ütles ühes teises teemas,
priitv8 kirjutas: Need karbilaiendid nõuavad ka uusi ukse alaservatihendeid (väljapoole kaldus)!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=40
Kahjuks on see teenindus jah selline, et kui ise ei taipa küsida, siis kaasa ei anta
. Kõik olemas olevad kinnitused tulid täna uued UM'ist. Pluss sai midagi veel tellitud, mis "täis M ringil" puruks või puudu oli. Tellimata jäid need detailid, mis siin ära märkisin, kuna ei jaganud ära mis need on, muidu tulevad need ka UM'ist. Et siis alusraam on lihtsalt küljelaiendi tugevduseks ja autoga füüsilist kontakti ei oma? Mis mõte on kinnitus fiksaatoril, sry, ei näri läbi
.
Ja nendest ukse alaservatihenditest olen teadlik, neid kaasa ei antud ja tulevad nad uued.

Ja nendest ukse alaservatihenditest olen teadlik, neid kaasa ei antud ja tulevad nad uued.
Aitäh Sulle Priit! See oli küll puust ja punaselt. Kuid, kui nüüd veits ahneks minna
, siis äkki leidub Sul ka motorspordi esi- ja tagastange monteerimis juhendit. Mitte, et ma hakkama/aru ei saa, vaid nii kindluse mõttes, et saaks kõik kinnitatud nii, nagu seda tehas ette näeb.

Vaatan, peaks olema küll.Kustas kirjutas:Aitäh Sulle Priit! See oli küll puust ja punaselt. Kuid, kui nüüd veits ahneks minna, siis äkki leidub Sul ka motorspordi esi- ja tagastange monteerimis juhendit. Mitte, et ma hakkama/aru ei saa, vaid nii kindluse mõttes, et saaks kõik kinnitatud nii, nagu seda tehas ette näeb.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!