Viljandis värvimistööd?
Viljandis värvimistööd?
Teab keegi kedagi kes normaalse hinnaga teeks
- Mulk
- Huviline
- Peamine sõiduk: A6 4G QUATTRO
Hea kvaliteet on ka sellises kohas mis jääb Jakobsoni tänavat pidi alla minnes enne laskumist väike tee vaskule(kylaliste maja valget värvi), majadevahele sisse ja paremat kätt hall eramaja.Kindlasti seisab seal töid ootavaid masinaid ees.Töö oli kiire ja kvaliteetne.Hinda ei oska öelda.
Karksi poe taga koha kohta ei oska öelda kas seal ka teisi asju peale nende omade tehakse.
Karksi poe taga koha kohta ei oska öelda kas seal ka teisi asju peale nende omade tehakse.
[quote="mulk2"]Hea kvaliteet on ka sellises kohas mis jääb Jakobsoni tänavat pidi alla minnes enne laskumist väike tee vaskule(kylaliste maja valget värvi), majadevahele sisse ja paremat kätt hall eramaja.Kindlasti seisab seal töid ootavaid masinaid ees.Töö oli kiire ja kvaliteetne.Hinda ei oska öelda.
..jah võib ka olla norm koht,kuigi ei ole sellest miskit kuulnud-ilmselt siis põhjus selles,et 5a. tagasi põlise mulgi elu lõpetanud.
...kuna olen väga palju autodega kokku puutunud-siis tuginen põhimõttele,et selliste asjade puhul nagu värvimine ja seda sellistes väiksemates kohtades kus on isegi väga palju nn.tegijaid - tuleks väike uurimistöö teha-see ei ole seal raske
kui tahad kvaliteeti ja ei viitsi pärast viriseda ja kiruda (tean mida räägin)-siis-tuleks alati vaadata kui palju on masinaid hoovi peal,kas segab ka ise värvi,kui pikk on oote aeg,kui pikk tegemise aeg jne.-ja muide selliste tööde puhul eriti ei kaubelda.
kui kaupled siis võid kindel olla,et kuhugi on vähem selle võrra pahtlit pandud jne.
soovitaks siiski veel kord teema algatajale ja oma kogemustele tuginedes
Kärmas-eeltöö-värvimine
Tire Kuits-värvimine
Ivan(Viiratsi)-eeltöö-värvimine--tase!!! ja loomulikult ka kallis!
..ja veel Peetrimõisas,ühes talus-mehe nime ei mäleta-eeltöö-värvimine.
..nii,et valida saab;)
kui tahad müügiks siis-mine suvalisse,kiiremasse,odavamasse!
see pelgalt minu arvamus
..jah võib ka olla norm koht,kuigi ei ole sellest miskit kuulnud-ilmselt siis põhjus selles,et 5a. tagasi põlise mulgi elu lõpetanud.
...kuna olen väga palju autodega kokku puutunud-siis tuginen põhimõttele,et selliste asjade puhul nagu värvimine ja seda sellistes väiksemates kohtades kus on isegi väga palju nn.tegijaid - tuleks väike uurimistöö teha-see ei ole seal raske

kui tahad kvaliteeti ja ei viitsi pärast viriseda ja kiruda (tean mida räägin)-siis-tuleks alati vaadata kui palju on masinaid hoovi peal,kas segab ka ise värvi,kui pikk on oote aeg,kui pikk tegemise aeg jne.-ja muide selliste tööde puhul eriti ei kaubelda.
kui kaupled siis võid kindel olla,et kuhugi on vähem selle võrra pahtlit pandud jne.
soovitaks siiski veel kord teema algatajale ja oma kogemustele tuginedes
Kärmas-eeltöö-värvimine
Tire Kuits-värvimine
Ivan(Viiratsi)-eeltöö-värvimine--tase!!! ja loomulikult ka kallis!
..ja veel Peetrimõisas,ühes talus-mehe nime ei mäleta-eeltöö-värvimine.
..nii,et valida saab;)
kui tahad müügiks siis-mine suvalisse,kiiremasse,odavamasse!
see pelgalt minu arvamus