E39 hüdroplokk
E39 hüdroplokk
kui viskas põlema ABSi ja veojõukontrolli märgi ja kapotiall suriseb kas siis on hüdroplokk läbi?
kust ja mis hinnaga uue jupi võiksin saada?
kust ja mis hinnaga uue jupi võiksin saada?
mul surises päris kõva häälega
võtsin pistiku lahti et ei suriseks. aga nüüd pole absi ega veojõukontrolli :S
ma ei tea ise autodest suurt midagi aga telefonis väljendamise jutuga arvati et tegu on hüdroplokiga.
praegu huvitabki kas on selles viga ja kust seda osta saab ilma poe protsendita. ja kas on üldine jubin või igale mudelile erinev
võtsin pistiku lahti et ei suriseks. aga nüüd pole absi ega veojõukontrolli :S
ma ei tea ise autodest suurt midagi aga telefonis väljendamise jutuga arvati et tegu on hüdroplokiga.
praegu huvitabki kas on selles viga ja kust seda osta saab ilma poe protsendita. ja kas on üldine jubin või igale mudelile erinev
ABS/ASC kompotis küll. Pealegi on see nüüd juhtelektroonikaga kokku ehitatud.tzonn kirjutas:see on kõige kallim jupp?
kui kallis siis
realoem hinnasihi saamisel abiks.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=34&fg=20
-> $2000
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
nüüd sai Valdeku juures oma "kullakesele" kõik uued vedelikud pandud 
ja praegu tundub et asi on relees (loodetavasti-saaks ikka väga odavalt hakkama)
muidu on jah praegu nii et sõidan mingi 2 tundi ja veojõukontroll kaob ära. täna hakkas keset pärnu mnt küljelt küljele viskama tänu sellele et mingi jobu keeras ette lihtsalt ja pidin järske liigutusi tegema.
täna üks härrasmees puhastas relee otsad ära ja tuled ei põle armatuuris enam. ehk jääb püsima

ja praegu tundub et asi on relees (loodetavasti-saaks ikka väga odavalt hakkama)

muidu on jah praegu nii et sõidan mingi 2 tundi ja veojõukontroll kaob ära. täna hakkas keset pärnu mnt küljelt küljele viskama tänu sellele et mingi jobu keeras ette lihtsalt ja pidin järske liigutusi tegema.
täna üks härrasmees puhastas relee otsad ära ja tuled ei põle armatuuris enam. ehk jääb püsima