Tere foorumi raffas!
Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile? (E36) Otsing tulemusi ei andnud. Kas käib see salongist või saab kapotialt ligi? Oleks hea kui keegi oskaks seda tegevust natukene kirjeldada. Täpsemalt mul läbi ühel kojamehel mingi puks. Lihtsalt ei suru kojameest korralikult vastu klaasi. Kas on võimalik seda puksi eraldi osta või tuleb terve hoovastik uus osta?
Ette Tänades!
E36 Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile.
Tnx!Aaro kirjutas:ikka kapoti alt, hakkad vaikselt sealt neid plast detaile maha kakkuma ja nii sa mootorile ligi pääsedki. Igatahes mootorile ja hoovastikule ligi pääsemiseks on vaja suht klaverimängija käsi.
Eks ma hakkan siis vaikselt aeroobikat ja klaveri mängimist harjutama.

Re: E36 Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile.
Ei saa pihta, klaasi vastu tõmbab seda ju vedru, mitte hoovastik.meees kirjutas:... ei suru kojameest korralikult vastu klaasi...
Re: E36 Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile.
Ütleme nii et sealt kohast kust ta kapoti peale välja tuleb on seespoolt midagi läbi. Mingi kummi puks või miskit sellist pidi läbi olema. Sealt kohast peaks ta fikseeritud olema. Tavaliselt seda pulka mille küljes kojames kinnitub kapoti ääres ei liiguta niisama aga mul käega liigutades annab see järgi. Peaaegu nagu loksub. Kui kojamehed on tavalises asendis all siis see rikkis kojamees jääb kuidagi klaasist eemale. Puhastades läheb vastu klaasi alles klaasi keskpaigas.elm kirjutas:Ei saa pihta, klaasi vastu tõmbab seda ju vedru, mitte hoovastik.meees kirjutas:... ei suru kojameest korralikult vastu klaasi...