e-34 2,4 td-91.a käivitumine imelik

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
Rain
Huviline

e-34 2,4 td-91.a käivitumine imelik

Postitus Postitas Rain »

lugu suht-koht keeruline kuna külmast peast käivitub viletsalt, soojast peast võiks kah nagu kiiremini asi käia. Olen tähele pannud et kui anda kaks korda eelsüüdet siis on tunda et käivitub nagu paremini olgugi et eelmine omanik vahetas küünlad ära u. 10 000 km tagasi( arve on olemas) ja andis siis teise komplekti ka uusi kaasa( ütles et ostis igaks juhuks, firma auto oli), ise panin siis uued pihustiotsad. Võib-olla ajas mulle kägu või siis teeninduses seal Rakveres kusagil aeti talle kägu et vahetati ära, vb ainult mõni vahetati. Süüde oli varajaseks aetud et paremini käivituks. Lasin asja õigeks panna ja siis see jama pihta hakkaski. Mul muidu meh. pump ka peal aga see selleks. Kahtlustan ise rohkem kütuse etteandepumpa kuna käivitumine muutub seda raskemaks mida rohkem on auto seisnud ehk kui käivitada autot külmast peast samal päeval mitu korda siis pole väga hullu aga kui auto on seisnud mõne päeva siis peab rohkem ketrama starterit. Ja imelik on ka see asi et reeglina on auto suht koht uimane kuidagi( kõik filtrid vahet.) siis mõnikord on jälle nii et auto on jälle kuidagi ergas, viimane ei sõltu tujudest ega millestki muust endast tulenevast, no kohe on kõbusama minekuga. Kas võib olla siis nii et see etteande pump ei löö enam nii kuidas vaja või ei löö üldse? See trikk on krt. veel proovimata, et võtan enne filtrit vooliku lahti ja panen süüte sisse.
Veljo_V
Huviline

Postitus Postitas Veljo_V »

Selle aastakäigu e34 524td peaks olema elktrooniline pump juba!!!!!!!!!!!!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
Kasutaja avatar
Rain
Huviline

Postitus Postitas Rain »

PEAKS jah olema tean ise kah aga no näed milleks automüüjad võimelised on! Iseenesest see suurt muidugi ei muuda ainult et kütusekulu valetab kuna gaasipedaali vajutamise ulatus ei ole enam nii nagu peaks. 100km/h juures näitab näiteks 11 l/100 tegelt võtab kusagil 7 ja alla selle
Vasta