E39´le tugevamad pirnid sisse???
E39´le tugevamad pirnid sisse???
Kas keegi oskab öelda, et kui esi tuledesse (halogeenlaternad, aasta 1997.a) paigaldada 55w asemel 100w lambid? Kuidas antud asjale reageerivad tulede moodulid, kompuuter, laternad ise jms?! 

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Kui sul on lakiga toonitud tuled, siis käbe lakk maha, kui see häda on, et ei näe
Originaal hella black tagatuledega seda hirmu ei ole...
Olen ka ise end roheliseks vihastanud- vaatad, et võtab hoogu maha, aga miks.. ja siis alles märkad mingit hädist suunatuld plõnksimas...
Tegelege põhjuste, mitte tagajärgedega...

Originaal hella black tagatuledega seda hirmu ei ole...
Olen ka ise end roheliseks vihastanud- vaatad, et võtab hoogu maha, aga miks.. ja siis alles märkad mingit hädist suunatuld plõnksimas...
Tegelege põhjuste, mitte tagajärgedega...
-
- Huviline
nu ma ei tea kas niii suure erinevuse ja võimsusega pirne just hea panna on aga olen näinud oma silmaga bmw-d, see oli vist mingi 95 a 3 seeria oma ei tea mis E ta oli:p aga tuledesse olid sulanud augud sisse pirnide kohtadesse. pirne on ka erinevaid müüa, watid jäävad suht samaks aga heledus on erinev. 

mnjah, nüüd tulid siis päevakorrale lakitud tagatuled aga minu küsimus jäi õhku rippuma edasi. Mis puutub tugevama valgusjõuga pirnidesse, siis sellest olen teadlik, kuid kasu nendest mitte oluline, on vaid hinna vahe.
Huvitaksid siis vastused, mis sisaldavad kogemust tugevamate lampide kasutajate poolt. e36 läbi- või kollaseks põlenud klaasidest olen ka ise kuulnud ja neid näinud, kuid tuled erinevad e39 omadega võrreldes, nii et info ikka e39 kohta teretulnud!!!
Huvitaksid siis vastused, mis sisaldavad kogemust tugevamate lampide kasutajate poolt. e36 läbi- või kollaseks põlenud klaasidest olen ka ise kuulnud ja neid näinud, kuid tuled erinevad e39 omadega võrreldes, nii et info ikka e39 kohta teretulnud!!!
Re: e39´le tugevamad pirnid sisse???
Milleks sulle 100W pirnid,ette on nähtud 55W ja kui nendega ei näe tuleb silmaarsti juurde minna. Teised juhid tahavad ka teed näha,miks on mõni võrdsem kui teinedantee kirjutas:Kas keegi oskab öelda, et kui esi tuledesse (halogeenlaternad, aasta 1997.a) paigaldada 55w asemel 100w lambid? Kuidas antud asjale reageerivad tulede moodulid, kompuuter, laternad ise jms?!

E61 530D Touring 2008
- Kristjan_K
- Huviline
Re: e39´le tugevamad pirnid sisse???
Mõistus andis saba? Või kaasliiklejatest savi? Loodan, et sulle mõni Bi-Xenoniga mees täistuledega vastu tuleb, ehk saab sul ka hea.dantee kirjutas:Kas keegi oskab öelda, et kui esi tuledesse (halogeenlaternad, aasta 1997.a) paigaldada 55w asemel 100w lambid? Kuidas antud asjale reageerivad tulede moodulid, kompuuter, laternad ise jms?!