Terv,
Probleem siis mootoriga(1,8 karpa) selline, et mingist ajast on tekkinud nagu jõuetud hetked mootori töösse. Kui järsult pedla põhja vajutada, tahab korra seisma jääda. kui vaikselt pöördeid tõsta, siis võib masina rahulikult piirajasse lasta, aga kui järsemalt vajutada, siis hakkab juba ca 3500 peal kokutama, nagu ei saaks kätte(või saab liiga palju?). btw: piirajas ca 2 sec'i hoides lööb hullu tahmapaugu sumpast välja(öösel proovides oli tulelondi kah sumpast iga kord välja löönud). karpat olen maha ja lahti keeranud juba kümneid kordi(võib juba silmad kinni lahti võtta- kokku panna), ja tundub nagu karpa üks kambritest jääks tühjaks. just see kiirenduspumba oma. sai vahetatud uus benapump, benafilter - ei miskit. karpal olen kõik düüsid välja keeranud ja ära puhastanud.... ei oska enam midagi teha.
ahjaa... üks asi veel: bemmimehhaanik Tom ütles kunagi et mul pidi olema 5xx seeria karpa sinna aretatud...
on kellelgi mingeid ideesid, kuda asja lahendada või mida veel kacetada?
E30 316 '86 mootoriprobleem
- T-MAC
- Huviline
- Kontakt:
E30 316 '86 mootoriprobleem
Audi A4 1.6 '95.
- T-MAC
- Huviline
- Kontakt:
kui ta üldse niipalju pöördeid üles võtab, et piirajasse jõuda, siis teeb pauke tulelondiga, aga probleem on selles, et need pöörded ei taha tõusta kudiagi.... meelitama peab.. nagu ei saaks kätte. tühikäigul töötab normaalselt, niikaua, kuni pedaali ei puudu.
karpa padja vahetasin miski 1,5-2 aastat tagasi. nii kiiresti see padi ei tohiks nüüd kah kuluda...
karpa padja vahetasin miski 1,5-2 aastat tagasi. nii kiiresti see padi ei tohiks nüüd kah kuluda...
Audi A4 1.6 '95.