E36 Kojamehed ei tööta viivitus reziimis.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
E36 Kojamehed ei tööta viivitus reziimis.
Nagu pealkirjas õeldudki, ei tööta kojamehed 1 ja 2 astmes, samuti kangi allapoole surudes, ning enda poole kangi tõmmates - ei liiguta kojamehi ega pritsi vett.
Ainuke asend millega töötab on kõige kiirem. Kui aga proovin seda asendit välja lülitada jäävad harjad aknale selles asendid millega välja lülitasid. Ehk siis harjad ei lähe tagasi surnud asendisse vaid jäävad seisma.
Otsingut kasutades olid teistel probleemideks pidev kojameeste töötamine või harjade mitte töötamine. Mul ei ole aga seda ega teist.
Mis võib viga olla ja millest alustada?
Auto E36 325
Ainuke asend millega töötab on kõige kiirem. Kui aga proovin seda asendit välja lülitada jäävad harjad aknale selles asendid millega välja lülitasid. Ehk siis harjad ei lähe tagasi surnud asendisse vaid jäävad seisma.
Otsingut kasutades olid teistel probleemideks pidev kojameeste töötamine või harjade mitte töötamine. Mul ei ole aga seda ega teist.
Mis võib viga olla ja millest alustada?
Auto E36 325
kojamehed
vaata kaitsmed üle.mul oli kunagi sama viga jäi ainult kõige kiirem positsioon
728 e-38 ja 328 e-36 cabrio
-
- Huviline
Kaitsmete vahetusest abi ei olnud.
Süüte sisse keeramisel nad nagu teevad midagi, proovisin pritsis vett ja paar korda vehkisid ka harjad. Juba rõõmustasin ja hakkasin sõitma ja kõik, rohkem ei teinud nad midagi. Parkides lülitasin mootori välja ja igaks petteks panin süüte sisse ja kojamehed jälle töökorras.
Tundub, et on vist läbi kojameeste moodul tootekoodiga: 61358357093.
Jjanno auto teemas oli nagu sarnane probleem.
Aga ideed on veel oodatud!
Süüte sisse keeramisel nad nagu teevad midagi, proovisin pritsis vett ja paar korda vehkisid ka harjad. Juba rõõmustasin ja hakkasin sõitma ja kõik, rohkem ei teinud nad midagi. Parkides lülitasin mootori välja ja igaks petteks panin süüte sisse ja kojamehed jälle töökorras.
Tundub, et on vist läbi kojameeste moodul tootekoodiga: 61358357093.
Jjanno auto teemas oli nagu sarnane probleem.
Aga ideed on veel oodatud!
-
- Huviline
Martin, selline vigur on E36-l olemas jah. Spidoka kallale minna küll nagu ei tahaks veel....
Relee viga ei või olla? Leidsin roolialt relee üles aga uut ei ole kuskilt saada. Tuleb vist romulaid ründama minema.
Seda kojameeste moodulit ma ei leidnud omal üles, ei olnud pardatsokis, aga nagu selgub viga selles ehk ikka ei olnud.
Praegu siis lollid variandid jäänud, spidokas või kang ise.
Relee viga ei või olla? Leidsin roolialt relee üles aga uut ei ole kuskilt saada. Tuleb vist romulaid ründama minema.
Seda kojameeste moodulit ma ei leidnud omal üles, ei olnud pardatsokis, aga nagu selgub viga selles ehk ikka ei olnud.
Praegu siis lollid variandid jäänud, spidokas või kang ise.
..
Kui ikka ei tööta võid siin lugeda,äkki tuleb sull kaa välja,ja saadki korda neid sest tean milline piin on sõita...
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=52750
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=52750
-
- Huviline
Ei ole leidnud. Kindel on vaid, et kaitsmete ja releede viga ei ole. Kuna kiirem käik töötab, siis ei ole olnud karjuvat vajadust viga tõsisemalt otsima ka hakata. Vahelduva eduga töötab ka intervall.
Kui midagi avastad, anna teada.
Kangi viga ei saa ka olla, sest auto paigal garaazis kojamehed tööle, ei mingeid rappumisi ja värinaid, seiskas kojamehed mingi aja töötamise pärast. Ei toonud kangi nätsutamine ka kojameeste tööd tagasi.
Kui midagi avastad, anna teada.
Kangi viga ei saa ka olla, sest auto paigal garaazis kojamehed tööle, ei mingeid rappumisi ja värinaid, seiskas kojamehed mingi aja töötamise pärast. Ei toonud kangi nätsutamine ka kojameeste tööd tagasi.
- martinr112
- Huviline
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e39 530d
Ma vahetasin ka selle "surnud pedaali" all oleva mooduli välja ja minu probleem lahenes. Aga mul vehkisid kogu aeg.martinr112 kirjutas:Võimalik, et juhtmoodulis on külmjooted.
Juhtmoodul asub siduripedaali kõrval jalatoe all. (paras urgas on seal ikka).
Kuna juhtmed ulatasid siis peale remonti tõin ülespoole releeblokki.
Kusjuures ma pakun kah kojameeste mootorit. Endalgi sama asi läbi tehtud, kuid tookord e34-ga. Selle mootori sees on mingine jubinas mis pidi määrama seda kojameeste tööd. Seda aga eraldi vahetada ei saa, vaid ainult koos mootoriga. Töö pole iseenesest keeruline, aga kuna seal pole eriti palju ruumi, kaasnesid mul sellega lõhkised nukid.