Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Olen siin ikka amaadelnud selle veaga, et 5 käiguga siledal asfaldil sõites tõmbab masinasse sellise vibra sisse, nagu oleks kumm balansist väljas ja vaba peale llastes või gaasi pealt jalga ära võttes kaob vibra ära. Kas viga võib olla kuskil käigukasti jubinate poole peal. Üks väitis, et äkki mingi sidurikorvi probleem Laseks selle maha kiskuda kui saaks mingit kinnitust kahtlustele. Kole veider probleem igatahes. Auto siis endiselt e36 316 saan ja laguneb jõudsalt
sul on üks kahest veast osadel mudelitel on gardaan kahest tükist st nuudiga mille ümber on mutter millega saab nuuti koomale keerata ja seda ajapikku vaja teha (kordan,ei tea kas sinu autol on see asi olemas) ja kui viga selles pole siis on viga gardaaniristis siis kui vedu taga läheb resonantsi seega ristivahetus ootab ees ja seda vaja vastavas pingis ve ka treipingis saab seda asja teha muidu pole sellest vahetusest kasu
kui Sul võtab vibra sisse Pärnu mnt. Laagri ja Saue vahelisel lõigul, võid teedeehitajaid süüdistada
ise balanseerisin 3 korda oma rattaid, enne kui sõber vihje andis(balanssis 2 korda e. taibum siis )
See Pärnu mnt algus seal Laagri juures oli mullegi mõistatus.
Aga üks vihje veel. Suvalises autoservises ei maksa tasakaalustamas käia, kuna kummipink võib ajapikku valetama hakata... ja kui see ei ole nende põhiline äri siis vaevalt nad seda märkavad.
Eelmisel kuul käisin vibra pärast Vianoris ja lasin kõik rattad üle tasakaalustada - ükski ratas ei olnud korralikult balansis
tere,
ei tahaks küll oma võhiklikkust esile tuua, aga mina olen suht kindel, et kui viga otsima hakata siis on see mootoris milleks on R4. Nimelt ei ole ju R4 just kõige stabiilsem(vibratsiooni-vabam) võrreldes R6'ga. Antud juhul (samas ka mul, E30 318i) tekib tuntav vibratsioon mootori jõuetusest ja koormuse suurusest madalatel pööretel, kus mootor hakkab küljelt-küljele põrkama. Mul on samat moodi, kui linna sõidul 5. käiku kasutada ja kiirendama hakata. 50km/h on isegi 4. käiguga.