automaatkast
automaatkast
Kast ei taha külmalt 2 käiku panna, arvatavasti on õhtal, kuna õli mida ma probleemi ilmnemisel vahetasin oli ikka väga must. Tahaks teada, et kas pensukatel on sama kast. Vist on. Auto on 524TD -90 ilma reziimideta 4 käiguline. Või keegi oskab öelda kas on mõttekas hoopis remontida ja palju see umbes maksta võiks?
Minul vahetab ka esimesel käiguvahetusel hommikul 1-2 le käigule alles 3 pöörde juures.Olen juba ära harjunud sellega.Käisin Õismäel automaat kastide spetside juures kunagi 1,5 .a. aastat tagasi asja uurimas.Vastus oli, et see on väga paljudel vanadel bmw 'del nii. Vahetasin vaid õli tihendi ja filtri ja nende soovitus oli niikaua kui toimib pole mõtet midagi ette võtta.Kast maha ja peale on 2000.- + nipet näpet mis seal kulunud on.
Audi Rs4; E55 AMG T
vaheta see junn ära ja näed, kuidas külmana normaalselt vahetama hakkab, vaevalt see uuena üle 1000 eek maksab - ja kui juppidena osta, siis on tarvis osta üksnes kuluvaid osi - klapp ja see tükk, kus sees see klapp liigub. Kui kriipimate pinnaga, võib ka romust osta.Box kirjutas:Minul vahetab ka esimesel käiguvahetusel hommikul 1-2 le käigule alles 3 pöörde juures.Olen juba ära harjunud sellega.Käisin Õismäel automaat kastide spetside juures kunagi 1,5 .a. aastat tagasi asja uurimas.Vastus oli, et see on väga paljudel vanadel bmw 'del nii. Vahetasin vaid õli tihendi ja filtri ja nende soovitus oli niikaua kui toimib pole mõtet midagi ette võtta.Kast maha ja peale on 2000.- + nipet näpet mis seal kulunud on.
Pildil on jupp nr 1

BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
kas selle tagumise nn. saba eemaldamiseks on vaja kast maha võtta. Ja kui on vaja maha võtta kas siis on vaja kast lahti arutada. Endal kogemused puuduvad ja olen kuulnud, et kui kasti lahti võtad siis jookseb vedrusid ja kuulikesi kõik kohad täis ja ongi pees.
Aare äkki oled nii kena ja kirjeldad seda protsesssi??
Aare äkki oled nii kena ja kirjeldad seda protsesssi??
5sel pole sedasi kunagi võtnud ja ilma peale vaatamata ei oska kosta. Küll aga on sama kast all 700sel volvol ja seal tuli küll asi no probleemo ära. Eeldab muidugi tõmmitsat kardaaniflantsi kätte saamiseks. Edasi on poltide keeramise vaev. Ja pärast ära unusta korralikult tihendada, sest ATF on väga vedel ja tuleb läbi sealt, kust mootoriõli ei tule.
Muidugi võiks sa mõne kastimehe käest täpsemalt uurida, mul on sellest juba 6 a möödas ja võin mälu järgi pange panna. Sama veaga oli kunagi üks volvo 740 - sellel ka see klapp kulunud (venitas 1-2 vahetust) ning läbisõit spidol oli 800 000
Muidugi võiks sa mõne kastimehe käest täpsemalt uurida, mul on sellest juba 6 a möödas ja võin mälu järgi pange panna. Sama veaga oli kunagi üks volvo 740 - sellel ka see klapp kulunud (venitas 1-2 vahetust) ning läbisõit spidol oli 800 000

BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990