Minul juhtus selline lugu ühe taksistiga:
Sõitsin peale tööd kodu poole. Mina selline suht tore inimene, lasen ikka teisi vahele. Sõitsin mööda Veerenni tänavat Liivalaia poole. Seal aga selline koht, et tahetakse paremalt poolt ka Veerennile keerata, kuid peavad teed andma. Noh, loodan, et kõik saavad nüüd aru, millisest kohast räägin... (Aivar ilmselt saab, sest see tema töö juures, seal ka see stuudio99)
Igatahes mina, tubli liikleja, mõtlesin, et olen hea inimene ja lasen siis ühe vahele. Üks takso sattus aga minu taga olema, see andis kohe signaali. Mina siis mõtlesin, et idioot taksist, lasin teise veel tema "meeleheaks" enda ette. Natuke olen ikka paha ka vahepeal

.
Siis läks taksist ikka päris hulluks ära, vehkis mu seljataga kätega ja tuututas nagu segane...
Siis kui sealt Veerennist lõpuks Liivalaiale jõudsin, siis (mina sõitsin vasakpoolsesse ritta, tema parempoolsesse ritta) sõitis see takso mulle kõrvale (keskmine rida oli sel hetkel tühi meie vahel) ja osutas oma sõrmega meelekohale ja ikka karjus oma autos täiega, kusjuures tal oli aken lahti....
Mina ei osanud muud teha, kui naerda....

. Siis aga tagant poolt tuli politsei auto keskmisesse ritta, ja ausõna, ma pole näinud, et keegi nii kiirelt oma akna kinni keerab ja maha rahuneb...
Igatahes siit moraal, et ei tohi hea inimene olla, teistele vastu tulla ja kedagi vahele lasta
See taksojuht kindlasti mõtles pärast, et tere idioot, naine rooli lastud ja see ei tea, et tal pea tee on