530d 2001 külmaga käivitus probleem

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
mikk866
Huviline

530d 2001 külmaga käivitus probleem

Postitus Postitas mikk866 »

Tere, nimelt on selline jama, et kusagil -14 alates käivitub kuidagi väga imelikult.Kui on väheke soojem ei ole mingit probleemi. Armatuuris näitab veel preheating,mis näitab et eelsüüdet nagu peaks saama.Küünlad on kõik vahetatud,relee samuti,ca aasta tagasi uus etteandepump aga ikka mingi jama sees.Soojast peast läheb ilma mingi jamata.Kui on ikka väga külm olnud, annad eelsüüdet, siis selline tunne nagu mõned küünlad saaksid voolu mõned mitte, lööb ringi läheb käima aga jubedalt algul puterdab ja siis võtab teised silindrid ka järgi.Ei oska nagu kusagilt pihta hakata,päris normaalne see asi olla ei saa,sest nii palju kui ma dislade kohta tean, et kui kõik korras on peaks masin käivituma ilma mingi jamata iga temperatuuri juures.
Nii et kui keegi suudab välja mõelda kust alustada või mida mõõta, vahetada oleks hea teada.
Kasutaja avatar
wrz
Huviline

Re: 530d 2001 külmaga käivitus probleem

Postitus Postitas wrz »

Mul oli sama probleem, et üle -10 enam hästi ei tahtnud minna, kuigi olid kõik kyynlad uued, sai siis lahti kakutud uuesti, ja selgus, et kõik küünlad läbi põlend, sai mõõdetud, ja relee hoidis mingi 2.4 volti peal, kui süüde sees, järeldasin, et relee õhtal, agas sai kyynaldega tagasi forssi mindud ja selgus, et programm oli valed kyynlad andnud, ehk siis 5voldised, tglt 2001a 3.0d 11 volti, nüüd läheb ka -27 (täna hommikul) väga kenasti käima, aga mittetoimivate kyynaldega, läks ka -10ga, väga hea tulemus :o
Kasutaja avatar
edz
Huviline

Re: 530d 2001 külmaga käivitus probleem

Postitus Postitas edz »

mul sama jama e39 '99 530d'ga. Külmaga ei taha käima minna, käia tükk aega enne kui lubama hakkab. Eelsüüteküünlad said vahetatud ( Beru 11V ). aga ikka ei läinud paremaks. Samas istme all ja paagis pumbad surisevad ilusti. Müstika on ka, et kui on kuski -5 või 0 siis läheb kohe käima.

oskab keegi nõu anda?
Vasta