e34 bensa paagi tuulutus
e34 bensa paagi tuulutus
juhtus siis selline asi, et viimastel päevadel seisab bensa seier kohapeal. Tekkis kahtlus, et anduriga midagi juhtunud. Võtan nüüd siis lahti ja ... oh üllatust andur (ujuk) täitsa kõver ja puru
. Millest selline asi võib olla ? 99 % kindel et ei ole kännu otsas käinud autoga. Kas on võimalik et tuulutuse voolikud on selle külmaga jääse läinud ja pump on paagi vaakumisse tõmmanud ?

BMW 525 IA Touring - 1995
- Koleloom
- Huviline
- Peamine sõiduk: f07 GT 535dx 2014a.
Mul endal näitab lihtsalt näidik valesti .... ma olen kuulnud mitmel seda probleemi ...kui seiier jõuuab 20l peale siis vajub järsult punase juurde ja viskab tule põlema...... juus siis on selle autoga ennen sõidetud just kõigerohkem ....kütusekogusega 0-20l ja on kulutanud paagis oleva ujuki reostaadi ühe koha pealt ära ....
Kui on suurem kogus kütust sees siis sellist jama ei ole!!! Kas võiks olla selles probleem????? 

e38 730d 2000a
e61 525d 2004a müüdud
e38 740iL 4.4 96a müüdud
e30 325ix 86a
Peugeot 205 1,4 xs 87a
e61 525d 2004a müüdud
e38 740iL 4.4 96a müüdud
e30 325ix 86a
Peugeot 205 1,4 xs 87a
Mul sama jama.Koleloom kirjutas:Mul endal näitab lihtsalt näidik valesti .... ma olen kuulnud mitmel seda probleemi ...kui seiier jõuuab 20l peale siis vajub järsult punase juurde ja viskab tule põlema...... juus siis on selle autoga ennen sõidetud just kõigerohkem ....kütusekogusega 0-20l ja on kulutanud paagis oleva ujuki reostaadi ühe koha pealt ära ....Kui on suurem kogus kütust sees siis sellist jama ei ole!!! Kas võiks olla selles probleem?????

(see antud juhul offtopic aga loodame, et teema algataja ei pahanda)
seda vaakumi asja küll ei tahaks uskuda.. ehk siis tõesti kui paak kusagilt mõlkis või muud moodi deformeerunud, siiski see üsna vähe tõenäoline
.. minul on sellist jama näituseks juhtunud et kui paagis kütet vähe ja tuleb sulast räme külm nagu nüüd oli siis külmus bensiin ära , ja ainult soojendades pumpa jne sai käima (lisades ka ohtralt kütet paaki eelnevalt) ehk sinul analoogselt midagi kunagi külmunud ja seetõttu ka seal ära painutanud
ehk oinajutt kuid tänapäeval ei saa enam milleski kindel olla

GAY.. Girls Are Yummy