mure e36 atm kastiga.
mure e36 atm kastiga.
Juhtus siis selline lugu, pensujaama jõudes, parkingit ei jõudnud sisse lükata ja suretasin välja auto. Pärast ei liikunud kang üldse kuskilepoole, sai veidi lammutatud ja õlitatud seal veidi ja vist liigset jõudu tarvitatud ka, lõbuks oli asi niikaugel et kang käis jube lihtsalt 2st kuni neutraalini. Ja kõik olid nagu driveid, lõpuks sain neutraaliga auto käima. Oli võimalik sõita ainult edaspidi ja pärast julma kulgemist viisin auto remondimehejuurde. Enivei ei jõua oodata ja tahaks kohe teada mis viga, äkki kellelgi midagi samalaadset juhtunud, ja palju võiksid olla umbkaudsed kulud? Siis teaksin, kaua pean jalamees olema ,enne kui raha kogun. Lotovõit või võlur OZ oleksid nüüd abiks.
Re: mure e36 atm kastiga.
tervist!mul pole küll midagi sellist juhtunud,aga käigukang käib samuti nagu liig raskelt...kuidas sul enne seda jama oli?on seal üldse midagi õlitada?kui tross puruks oleks ,siis ei saaks vist üldse enam kusagile sõita...
Vot ei teagi kas on midagi seal õlitada , kangi all on mingid liikuvad jupid, sealt vb võiks aga ei usu et asi selles.Mõnikord käis mul ka liiga raskelt, aga kui mul korduvalt auto remondis käinud, siis õeldud et ok. , ise mõelnud et äkki kasti õli vahetada, samas teised targad räägivad et seda ei tohi teha . Samas mul kast mingid aastad tagasi remonditud ja töötas täitsa hästi, polnud isegi käiguvahetust tunda tihtipeale. No kui saan teada mis värk oli annan teada.Ei soovi teistele sellist jama. Mõnikord tegin nii et seistes liigutasin kangi edasi-tagasi ja siis käis lihtsamalt, mõtlesin et miskit prahti vahel vms.nullviis kirjutas:tervist!mul pole küll midagi sellist juhtunud,aga käigukang käib samuti nagu liig raskelt...kuidas sul enne seda jama oli?on seal üldse midagi õlitada?kui tross puruks oleks ,siis ei saaks vist üldse enam kusagile sõita...
mina täpselt samuti vahel kohapeal liigutan seda kangi ühest park-2 ja siis nagu läheb jälle kergemaks,aga anna palun teada jah mis seal valesti oli.
annan teada.
Tre. Olen ise atm kastiga isendi omanik ja mark e 36. Ostes kolm aastat tagasi oli sama jama , et kang käis ilgelt raskelt...ja siis see aasta hiljem juhtuski...tross puruks. Peale trossi vahetust ja paigaldust mure murtud ja kang jookseb üli hästi. Õlitada seal teg ple midagi...olen ise suht autovõõras teg. , aga nägin ise seda kõike pealt nii ,et..aitab äkki see.
Tasub aeg ajalt jah õli piserdada või head määrdeainet auto all olevale vist oli kummilutti sees olevat tegumit..peaksprobleemid kõrvaldama. Edu.
Tasub aeg ajalt jah õli piserdada või head määrdeainet auto all olevale vist oli kummilutti sees olevat tegumit..peaksprobleemid kõrvaldama. Edu.
Seega jään lootma et asi selles ,siis vast ei maksa ülimega palju vist.intskass kirjutas:Tre. Olen ise atm kastiga isendi omanik ja mark e 36. Ostes kolm aastat tagasi oli sama jama , et kang käis ilgelt raskelt...ja siis see aasta hiljem juhtuski...tross puruks. Peale trossi vahetust ja paigaldust mure murtud ja kang jookseb üli hästi. Õlitada seal teg ple midagi...olen ise suht autovõõras teg. , aga nägin ise seda kõike pealt nii ,et..aitab äkki see.
selge pilt , tross katki, uus tross ja tööraha 2000 ja asi korras.Läks seekord õnneks et ei olnud midagi hullemat.
vot sis....nüüd minu käes järg täna hommikul mõtlesin,et tõmban profülaktika mõttes käigukangi 2-p(juba pikemat aega liikus ta raskelt)ja kukkus välja nii,et drivest ülespoole enam lükata ei ole võimalik.pikalt ei mõelnud,sõitsin um-i ette ja suretasin mootori välja
õnneks tallinnas tross oli olemas ja raha tahavad kogu värgi eest 1600...sa Riff justkui sõnasid mul kah ära selle asja 

õnneks mul oli tross odavam, mul ka umist ostetud ja 352 cupee oma oli vist 930 eeku.sul see hea et teadsid kohe mis kala, mul oli pensukas istudes sellite tunne et hakka või nutma, arvasin et kast pees ja selle remont maksaks kordades rohkem. Aga jah siiski jäid hiljaks sellega, niisiis kui teiste ka sama asi siis hakake aga vahetama. kui sa vahetada lased? vahetad ise?
kusjuures 1600 ongi um-i hinnapakkumine koos tööga ja tross maksab minul sama palju 96a 328
neil ju kindlasti kogemusi sellise tööga ja sealt see hind..

krt mu töömees võttis minult 1000 tööraha, seega umis odavam.... damn
kui seda ennem teinud pole ,siis pole ime kui see kaua aega võtab...lammutamist vist omajagu seal...