Vähemasti oli!
Jah, selle võiks küll meelde jätta, mida Silwer nende tähistuste kohta ütles, nii paljud ei saa aru ja ajavad asjata tühja taga...

Osales ka BMW CUP III -ltanelp kirjutas:Nii, tuleb välja, et siiski üks E30 M3 meil Eestis on. Oma silmaga näinud ei ole, aga pildi pealt küll. Nimelt tegu siis Eero Pesuri M3ga. Aga jah, see on vaevalt tehaseseades ning pooled jupid välja visatud/vahetatud. Seega, E30 M3 Eestis jääb meil ikka veel tulevikku ootama.
Niipalju siis M3-stmeph kirjutas:Kere on pesuri omal 325ix'i omaLaiendid on läti klaasfiibrist minu teada
tanelp kirjutas:Kes? Kus? Mis?kimmo kirjutas:On ju öeldud, et 1 E30 M3 on Eestis olemas...tanelp kirjutas:Ühesõnaga praeguse seisuga ei ühtki E30 M3? Jääme tulevikku ootama, jääge meiega
Silwer kirjutas:Vanasti vähemalt oli üks musta värvi E30 M3 Tallinnas mis seisis Meriväljal kui ma ei eksi aga selle edasisest saatusest ei ta ma midagi.
Siim_K kirjutas:...oli juba ennem juttu kuskil teemas, kuid hr.Soomeril pidi vist olema!?
Vähemasti oli!
Kaido S kirjutas:Eestis on üks originaalne M3, kui keegi minu auto ära ostab, siis tuleb kohe teine ka.
kimmo kirjutas:"Esimene Eestis M3" tiitel on ju juba olemastanelp kirjutas:Hmm, aga kas kellelgi plaanis päris M3 ka Saksast või kuskilt sealt kandist ära tuua? Et esimene Eestis ikkagi jne.![]()
tanelp kirjutas:E30 M3 siiski.
Ja mina pole ei siin ega kuskil mujal kuulnud M3st. Tean, et Soomer sõitis aastaid tagasi E30 M3ga, aga see on ka kõik.