Ja nagu näha, siis siin on sumpsiosa lahendatudcoleybwoy kirjutas:

Tegelt? kas seeon projekt " kuidas mitte tuunida" ???Ma®tin kirjutas:Särevere tuuninguõppe vili
Ei, ma pole kindel, esimese asjana tuli lihtsalt see pähetoivoku kirjutas:Tegelt? kas seeon projekt " kuidas mitte tuunida" ???Ma®tin kirjutas:Särevere tuuninguõppe vili

Ohoh..ma olen lausa oodanud, kas see ka kunagi siia teemasse jõuab. (Olen mitme aasta vältel seda masinat eemalt näinud ja pisaraid pühkinud.)toivoku kirjutas:Wow dude ...

Helesinine lagi nagu helesinine unistus ?
  Helesinine lagi nagu helesinine unistus ?   Ja see stangevõrk? Noh,seda meest läheks siis vaja,kui sääsed oleks samasuured kui tihased,hea neid autoga püüda.
  Ja see stangevõrk? Noh,seda meest läheks siis vaja,kui sääsed oleks samasuured kui tihased,hea neid autoga püüda.  Mida üks inimene mõtleb,kui ta sellise s*takäkerdisega hakkama saab ? Projekt ?
 Mida üks inimene mõtleb,kui ta sellise s*takäkerdisega hakkama saab ? Projekt ?   Pigem projekt "Kuusakosi"
 Pigem projekt "Kuusakosi"  

Selle masina puhul on küll mindud halva maitse piirini, siis see ületatud ja jätkatud teekonda. Huvitav kui kaugele saab koletuuning areneda?
 näha et vaeva nähtud. Teised  jah pole maitse lagi...sams e34 värv  mulle meeldib
  näha et vaeva nähtud. Teised  jah pole maitse lagi...sams e34 värv  mulle meeldib 
Kui vaatad terve teema üle, siis näed et sellise "toreda" esistangega E36-ued on paljuMarko S kirjutas: Teemasse kah :