it's called freedom

loffa kirjutas:Tehasetooni ei saa ju maha võtta, see ei ole kile klaasi peal.
Ma räägingi Euroopa masinatest. Kolmandate riikidega pole väga kursis. Venemaal on ka keelatud toonklaas esiustel jms!epm 12 kirjutas:Võivad teha küll, kui masinad lähevad teistele turgudele, mitte euroopasse.
venemaaga on selline keiss, et ma ei saa üldse aru miks seal ,,seadused,, välja mõeldud on . kui neid pea igamats naguinii oma rahakoti järgi sätib .foxy007 kirjutas:Ma räägingi Euroopa masinatest. Kolmandate riikidega pole väga kursis. Venemaal on ka keelatud toonklaas esiustel jms!epm 12 kirjutas:Võivad teha küll, kui masinad lähevad teistele turgudele, mitte euroopasse.
OT :Need on mõeldud lihtsalt näitamiseks Euroopale, et kui demokaatlik see riik on. Tegelik elu on jah midagi muud!k2rpman kirjutas:venemaaga on selline keiss, et ma ei saa üldse aru miks seal ,,seadused,, välja mõeldud on . kui neid pea igamats naguinii oma rahakoti järgi sätib .foxy007 kirjutas:Ma räägingi Euroopa masinatest. Kolmandate riikidega pole väga kursis. Venemaal on ka keelatud toonklaas esiustel jms!epm 12 kirjutas:Võivad teha küll, kui masinad lähevad teistele turgudele, mitte euroopasse.
proovi sõita vihmase ilmaga pimedas kui sul on 15 prosa läbipaistvusega klaasidmastergut kirjutas:piiraku siis päikseprillide kandmine ka ära autotjuhtides
Kas keegi teab põhjust miks toonklaasi läbipaistvust piiratakse.
Kas sellepärast et zaakalid näeksid mis sul autos ripakil on w ?
 siis näe miks seda piiratakse. Kõik on sinu enda turvalisuse pärast!
 siis näe miks seda piiratakse. Kõik on sinu enda turvalisuse pärast!Minu teada on suuresti ka selle pärast, et Mäo ristis politseid maha lasti, kuna ei nähtud et autos oli relv põlvede peal vms. Olen sellist teooriat kuulnud. Ühesõnaga turvalisus.mastergut kirjutas:piiraku siis päikseprillide kandmine ka ära autotjuhtides
Sander S. kirjutas:proovi sõita vihmase ilmaga pimedas kui sul on 15 prosa läbipaistvusega klaasidmastergut kirjutas:piiraku siis päikseprillide kandmine ka ära autotjuhtides
Kas sellepärast et zaakalid näeksid mis sul autos ripakil on w ?siis näe miks seda piiratakse. Kõik on sinu enda turvalisuse pärast!

Täpselt sama asja kuulnud.Zipp kirjutas:Minu teada on suuresti ka selle pärast, et Mäo ristis politseid maha lasti, kuna ei nähtud et autos oli relv põlvede peal vms. Olen sellist teooriat kuulnud. Ühesõnaga turvalisus.mastergut kirjutas:piiraku siis päikseprillide kandmine ka ära autotjuhtides

politseinikud lasti 1994 aastal maha (veoki keiss) - http://www.postimees.ee/?id=201341k2rpman kirjutas:rääkige , mismoodi politseinik näeb veokasse sisse ?
isegi kui tooni pole ..
 mingi 1997-1999a äkki? kas oli üldse mäol?
  mingi 1997-1999a äkki? kas oli üldse mäol? 

Eestis ringi vurades pead arvestama Eesti riigi seadustega....mingi Kalmõkkia register sind seadustest ei vabasta.texel kirjutas:Hei!
Sai teema läbi loetud ja selline küsimus:
Kui ei ole tegemist Eesti registris oleva autoga ja mida pole plaanis Eestis arvele võtta?
Kas Eesti sedausesilm karistab mind?
Päikest!