E: 36 soojaga probleem
E: 36 soojaga probleem
Asi hakkas siis sellest pihta et paar nädalat tagasi töötas kõik ilusti siis äkki hakkasin aknad uduseks minema ja enam ei aidanud puhurist ka siis mõni aeg hiljem hakkas kohapeal külma puhuma tuure andes tuli sooja ja sõites aga kohapeal ei miskit...ja täna hommikul panin auto sooja et poodi minna hakkan siis minema istun autosse vaatan temp väheke üle normi juba ...kiirelt kapottt lahti ja kuulsin et vesi muliseb... Milles probleem võib olla? ise kahtlustan pumpa
Ja veel see asi ka et 1,2 ja 3 aste soojapuhuril ei tööta ainult 4 töötab? reostaat paistis täiesti terve Kas lüliti ise õhtal?
Ja veel see asi ka et 1,2 ja 3 aste soojapuhuril ei tööta ainult 4 töötab? reostaat paistis täiesti terve Kas lüliti ise õhtal?
- Toomas_K
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 530D
Re: E: 36 soojaga probleem
Võib olla pump ja vähe jahutusvedelikku.
525I-->323I-->540I-->528I-->530d-->530d
minul piisas tosooli juurde valamisest
Siuke keiss ka veel...et ennem kui täitsa sooja puhumine ära lõppes siis vahest nagu oleks salongi mingit tossu tulnud kui puhuri käima panin...ja tosool ka nagu kaox kuhugi.
Millest seda tossu võib tulla???
Millest seda tossu võib tulla???
- V2ikeviiene
- Huviline
- Kontakt:
Mul oli termostaat läbi!!!
Vaata kas valgega tähistatud vooli on katki, kliimaga on neid kolm ja ilma kliimata 2! Kui on katki siis ka termostaat läbi!

Vaata kas valgega tähistatud vooli on katki, kliimaga on neid kolm ja ilma kliimata 2! Kui on katki siis ka termostaat läbi!

mul mootoriks 1.8 i bensiin!! oskad äkki sellekohta miskit rääkida?
Kui juba tossu sisse ajas, siis võib sul mingi voolik katki kuskilt, arvatavasti soojendusradikasse jooksev.
Kas vedeliku tase on normis?
Mul paistis ka reostaat(metallist) täiesti terve olevat, aga vajas siiski parandamist.
Kas vedeliku tase on normis?
Mul paistis ka reostaat(metallist) täiesti terve olevat, aga vajas siiski parandamist.
no vedeliku tase kaob koguaeg! aga eks ma uurin asja ligemalt nüüd millalgi
- Pavel_V
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 330 ///M-Pakett
- Kontakt:
Kas sa ikka süsteemi korralikult ära ka õhutasid

Now:BMW E46 330 Facelift ///M-Pakett.
BMW The Ultimate Driving Machine
BMW The Ultimate Driving Machine
- kristjanpollu
- Huviline
Millest see võib tulla et akna peale puhub ilust sooja õhku aga salongi puhub külma ? autoks siis e36 94a
325td->325tds
- bmw-vanos
- Huviline
- Peamine sõiduk: e46 330d 150kw,6 manu
mul kliimaga se elektrooniline uuem mootoriks 328 ,ja asi selles et klaasile puhub kenat kuuma õhku aga nagu kui aste panna näo peale siis tuleb sellist lahjemat sooja kas keegi teab milles viga, uus termostaat ja tosool on ,tase normis tosool ei kao kuhugi survet pole, temperatuur keskelkristjanpollu kirjutas:Millest see võib tulla et akna peale puhub ilust sooja õhku aga salongi puhub külma ? autoks siis e36 94a

Keskelt ei peagi täiesti kuuma tulema
E36 Cabrio sisuprojekt Tel: 5519802
- kristjanpollu
- Huviline
Noo kui panna niimoodi et et see ei ole päris selle sinise ala peale pandud siis ennem tuli samamoodi kuuma. Aga enam ei tule
325td->325tds
Millest see võib tulla et akna peale puhub ilust sooja õhku aga salongi puhub külma ? autoks siis e36 94a
endal sama jama ainult autoks e36 318i 93a
oskab keegi aidata
endal sama jama ainult autoks e36 318i 93a
oskab keegi aidata
Ja milles see jama seisneb, sellele otsimegi vastust ju!? 

nii peabki olema, et salongi puhub ainult külma ja jalgadele ning klaasile sooja 

aga akna peale puhub koguaeg sooja vahet ei ole kas on külma või sooja peal