Küsimus siis selles, et mis ülesanne sellel gaasipedaali reostaadil on
E34 525TD Gaasipedaali reostaat vm.
E34 525TD Gaasipedaali reostaat vm.
Otsingust omale vastust ei leidnud.
kas seda on raske vahetada või saab teda kuidagi puhastada ka
viga selles et kui gaasipedaali koguaeg põhja et talla siis auto nagu tõmbleb või kakub. kõrgsurvepump sai remonditud, et selles viga pole.
Re: E34 525TD Gaasipedaali reostaat vm.
see on sisuliselt gaasipedaali asendi määramiseks ehk selle järgi arvutab mootori juhtblokk ehk nn aju mootorisse lastava kütuse koguse, lisaks saab juhtblokk veel andmeid sisselaskekollektori siserõhu andurist ehk MAP andurist, jahutusvedeliku temperatuuriandurist, juhtpihustilt ja ilmselt veel mõnelt andurilt. Eks need vaakumvoolikud või solenoidid tiiva peal võivad ka sul seal rikkis olla.
ühesõnaga olen ma vist siiski õigel teel. aga kas seda kuidagi puhasatda saab või on mõttekas mõni kasutatud otsida. või saan ma äkki selle tõõtamist kuidagi kontrollidaRain kirjutas:see on sisuliselt gaasipedaali asendi määramiseks ehk selle järgi arvutab mootori juhtblokk ehk nn aju mootorisse lastava kütuse koguse, lisaks saab juhtblokk veel andmeid sisselaskekollektori siserõhu andurist ehk MAP andurist, jahutusvedeliku temperatuuriandurist, juhtpihustilt ja ilmselt veel mõnelt andurilt. Eks need vaakumvoolikud või solenoidid tiiva peal võivad ka sul seal rikkis olla.
sellesmõttes, et see võib mul ka täitsa seda katkumist teha, sest vb kuidagi kulund või midagi.
sa saad klemmide pealt takistusi mõõta küll jah aga kui palju seal see takistuse väärtus olema peab nullasendis ja max tööasendis seda ei oska öelda.
aga kuidas teda üldse kätte saab. või kas on mingi nõks ka kuidas kõige mõttekam lahti oleks võttaRain kirjutas:sa saad klemmide pealt takistusi mõõta küll jah aga kui palju seal see takistuse väärtus olema peab nullasendis ja max tööasendis seda ei oska öelda.
kui kellelgi äkki pilti sellest asjast oleks, siis tahaks väga näha milline ta õltse välja näeb.
kummardu pedaalide juurde ja kaku maha detail nr 13, see ongi sinu otsitav potekas http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... potentiom/
Potekas siiski det 12. 13 on selle liigend.Rain kirjutas:kummardu pedaalide juurde ja kaku maha detail nr 13, see ongi sinu otsitav potekas http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... potentiom/
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!