minul siiamaani pole ühegil autol mingeid mulle näha olnud. Kui mullid jooksevad torus siis on viga vast kuskil teises kohas.biimar kirjutas:autoks 525 tds e34 ja küsimus selline, et kui kütusefilter umbes kas siis peale filtrit oleval voolikul peaks olema näha ka mulle ???
mul hakkas täna masin nati jõnksutama ja ma mõtlesin, et kuna filter ammu vahetamata siis äkki sellest aga kuna mulle näha pole siis mõtlesin, et filter peaks nagu kütet läbi laskma ju küll ???BMW 525 kirjutas:minul siiamaani pole ühegil autol mingeid mulle näha olnud. Kui mullid jooksevad torus siis on viga vast kuskil teises kohas.biimar kirjutas:autoks 525 tds e34 ja küsimus selline, et kui kütusefilter umbes kas siis peale filtrit oleval voolikul peaks olema näha ka mulle ???

Ei pruugi.biimar kirjutas:autoks 525 tds e34 ja küsimus selline, et kui kütusefilter umbes kas siis peale filtrit oleval voolikul peaks olema näha ka mulle ???
Ajusse minev signaali juhe on hall sinise triibuga. Pruun rohelise triibuga on mass, pruunid violetse ja kollase triibuga on näidikutele. Hallile juhtmele katkestus vahele ja tehtud.Genne kirjutas: Seega oleks vaja head nõu, kus ja kuidas tuvastada temp.anduri juhtmed ajude kastis?
[/i]
Tänud. Katkestuse süsteemi koos releega sain ilusti tööle..KUID asjal on väike kriba ikka juures.Jürarrak kirjutas:Ajusse minev signaali juhe on hall sinise triibuga. Pruun rohelise triibuga on mass, pruunid violetse ja kollase triibuga on näidikutele. Hallile juhtmele katkestus vahele ja tehtud.Genne kirjutas: Seega oleks vaja head nõu, kus ja kuidas tuvastada temp.anduri juhtmed ajude kastis?
[/i]

).
  ). .  Loodan et selline jama ei kordu
.  Loodan et selline jama ei kordu ... v6tsin vooliku Paagsi pumpast maha keerasin suude siise ja sealt jooksem jumalast tasakesi diislit
 ... v6tsin vooliku Paagsi pumpast maha keerasin suude siise ja sealt jooksem jumalast tasakesi diislit   kas selles v6ib viga olla et ei taha k2ima minna
 kas selles v6ib viga olla et ei taha k2ima minna  aga sleppi v6ttes kohe l2heb.... juba ei tea mis teha..... ja kui palju see pump makasb...
  aga sleppi v6ttes kohe l2heb.... juba ei tea mis teha..... ja kui palju see pump makasb...järelikult tuleb paagupump ära vahetada. stikkest 495 KROONI, eurotesse ei viitsi arvutada.nikolam32 kirjutas:mure selline et ei taha k2ima minna... v6tsin vooliku Paagsi pumpast maha keerasin suude siise ja sealt jooksem jumalast tasakesi diislit
kas selles v6ib viga olla et ei taha k2ima minna
aga sleppi v6ttes kohe l2heb.... juba ei tea mis teha..... ja kui palju see pump makasb...
nikolam32 kirjutas:aga kus sa nii odvalt leitsid.... ladu24.ee hind on 120eur... pumba eest...

ja ja PAAGASI PUMPBMW 525 kirjutas:nikolam32 kirjutas:aga kus sa nii odvalt leitsid.... ladu24.ee hind on 120eur... pumba eest...
kas me mõtleme samu asju ikka
mina räägin PAAGISISESEST PUMBAST.
ma tean, et forsis oli ka sama hind mis enne kirjutasin. vb see 120 euri on Originaalasi.
Aga tegelt mis margiga sul üldse tegemist on
 Mark on e34... ja ladu24-on vdo pump,ma arvan,et see on original... aga forrsist pole uurinud 2kki ongi nii odav... ja kas ta ikka toimib
  Mark on e34... ja ladu24-on vdo pump,ma arvan,et see on original... aga forrsist pole uurinud 2kki ongi nii odav... ja kas ta ikka toimib  2kki paar kuud s6idad ja j2lle pekkis
  2kki paar kuud s6idad ja j2lle pekkis