bmw 523i mootori vahetus 4,4 vastu.
- MartinH.
- Huviline
- Peamine sõiduk: e46 2.8ci
bmw 523i mootori vahetus 4,4 vastu.
Kuna see 125kw on ikka suhteliselt lahja siis tekkis idee see vahetada 4,4 vastu.Mis võiks olla sellise töö maksumus umbkaudselt.2,5 ja 4,4 kast ka tõenäoliselt omavahel kokku ei sobi?
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Re: bmw 523i mootori vahetus 4,4 vastu.
Selle probleemitõstatuse oleks vabalt võinud ka "rumalate küsimuste" teemasse postitada 
Küsisid, mis on selle töö maksumus - esita parem see otse mõnda autorem. töökotta(a'la Carmasters, Audacer , UM vms.). Siin foorumis vaevalt keegi sulle mingit kalkulatsiooni hakkab tegema.
Ma arvan, seda foorumit lugevad BMW entusiastid vaevalt oma töötunde rahasse ümber arvutavad. Vähemalt mina küll mitte
Sa ju ei täpsustanud, kas plaanid seda tööd ise ette võtta või kellelgi teha lasta.
Töötundide arvu on samuti raske ennustada, sest tegemist pole mingi standardtööga nagu õli- või filtrivahetus.
Materjalide hinna saad jämedalt teada, kui leiad doonoriks ühe 540i isendi. Sellisel juhul on ka ümberehitus kõige sirgjoonelisem - üksnes ümber lappamise vaev.
Uuri siit, mis detailid 523i ja 540i vahel ei kattu, ning saadki ülevaate, mis tuleb ümber visata:
http://bmwfans.info/
Küsisid, mis on selle töö maksumus - esita parem see otse mõnda autorem. töökotta(a'la Carmasters, Audacer , UM vms.). Siin foorumis vaevalt keegi sulle mingit kalkulatsiooni hakkab tegema.
Ma arvan, seda foorumit lugevad BMW entusiastid vaevalt oma töötunde rahasse ümber arvutavad. Vähemalt mina küll mitte
Töötundide arvu on samuti raske ennustada, sest tegemist pole mingi standardtööga nagu õli- või filtrivahetus.
Materjalide hinna saad jämedalt teada, kui leiad doonoriks ühe 540i isendi. Sellisel juhul on ka ümberehitus kõige sirgjoonelisem - üksnes ümber lappamise vaev.
Uuri siit, mis detailid 523i ja 540i vahel ei kattu, ning saadki ülevaate, mis tuleb ümber visata:
http://bmwfans.info/
tel. 51 949 859
Re: bmw 523i mootori vahetus 4,4 vastu.
Kui sa veel siiamaani kursis pole siis R6 ja v8 esisild on kapitaalselt erinev. seega pakun välja, et see asi on küll suht kui just doonorautot kõrval pole.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega