Lõuna-Eesti rallil sai toda masinat kohatud Tehvandi peavärava juures (turvasin seal)! Samast masinast ka teemas väga koledad BMW-d vol 1 juttu, aga kuna tegu treeningautoga siis sinna alla väga nagu ei sobinud

Sõitis ka mulle eile Tartus vastu.GraveDigger kirjutas:
Lõuna-Eesti rallil sai toda masinat kohatud Tehvandi peavärava juures (turvasin seal)! Samast masinast ka teemas väga koledad BMW-d vol 1 juttu, aga kuna tegu treeningautoga siis sinna alla väga nagu ei sobinud

[ot] petab, mitte petab[/ot]Pavel_V kirjutas:Selline tunne,et xenonid ikka liiga sinised või mul silm petab!
 Kui küsimus on tööjõus, siis võin ka ise jõudumööda olulisemaid sõnasid andmebaasi tippida.
  Kui küsimus on tööjõus, siis võin ka ise jõudumööda olulisemaid sõnasid andmebaasi tippida.

No **** HolmesKivissaar kirjutas:see e36 mis seal oli üleval pool on muide originaal m3.

väga ilus e30 laiast maailmastcaptjones1 kirjutas:mis viimases huvitavat on?
 jäi vist kahe silmavahele.
 jäi vist kahe silmavahele.

Minu autol ka kahjuks sellised aftermarket esituled....jube koledad onTT kirjutas:Rops kirjutas:Esimest korda näen sellist asja e39'l.
Näed esimest korda,et E39-le on pandud koledad aftermarket tuled? Siis on sul hästi läinud. Ma näen seda kahjuks päris tihti.