ei puhu sooja, andke nõu milles probleem
ei puhu sooja, andke nõu milles probleem
tegemist on siis bmw e36 1992a salongi ahi toimis hästi proobleem on selles et ta ei puhu kui panid vahe peal läbi aukude või sõitsit mööda kruusateed siis läks tööle 90km/h läheb küll soojaks aga ei puhu alguses mõtlesin et harjad läbi aga üks tutav soovitas vahetada mingi rezonator ära mis asub bardatsoki all kui viga on selles siis äki kegi saab pilti saata kuidas näeb see rezonator välja mulle meili peale oleks väga tänulik teili mihail@hot.ee
Re: ei puhu sooja, andke nõu milles probleem
Proovi otsida „reostaat” ja ”siil”.
Neid teemasid peaks olema päris palju.
okey surred tänudsiiim_k kirjutas:Proovi otsida „reostaat” ja ”siil”.
mul sama jama
jaga oma teadmist kui oled targemakssaanud sellega, oleks tänulik
jaga oma teadmist kui oled targemakssaanud sellega, oleks tänulik
Kui põrutamise peale hakkab ventilaator tööle, siis kahtlustaks harju ikka ventilaatoril.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
- illukas316
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61 525xd
E30'l oli sama kala mul, põrutamise peale hakkas toimima. Läbi olid ventika harjad, nagu eelmine mees ütles.
Kui ilma kliimata masinal on ventika reostaat läbi, siis 4. astme peal peaks ta ikkagi puhuma, kuna siis ei käi ventika vool läbi reostaadi.
Kui ilma kliimata masinal on ventika reostaat läbi, siis 4. astme peal peaks ta ikkagi puhuma, kuna siis ei käi ventika vool läbi reostaadi.
mul oli sama jama e36 aga mul oli see et vahetasin radika ära ja auto sai äikese paugu ette ,kirjutasin siia foorumisse ja tegin nii nagu pidi tõstsin auto nina ülesse ja panin käima ning mingi 10-30 minti ootasin siis hakkas leiget puhuma ootasin veel ja hakkas kuuma kah tulema lõpuks et jahutusvedeliku teid on vast palju ja sellest ei jõua igale poole see vist aga nüüd korras ja tuba soe kah ,ma ei tea aga proovi seda varianti kah ,samas kui raputab ja hakkab tööle siis vast ikka harjades probleem