auto läheb pikka käivitamise peal käima

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
ainelme
Huviline

auto läheb pikka käivitamise peal käima

Postitus Postitas ainelme »

autoks on mul bmw 520 110 kw 2 mootor bensiini auto mure selline et auto seisis kuu aega väljas ei sõitnud paak oli ka tühi nüüd panin paaki ka kütet ja panin käima aga käima läks pika käivitamise järel milles võib viga olla või mida ma peaks kontrollima sõitsin ka siis autoga pikalt järgmine hommik läks poolest pöördest käima sõitsin ühte poodi tulin tagasi ja siis jälle sama asi et läks pika käivitamise järel käima
Kasutaja avatar
Heix
Huviline
Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL

Re: auto läheb pikka käivitamise peal käima

Postitus Postitas Heix »

ainelme kirjutas:autoks on mul bmw 520 110 kw 2 mootor bensiini auto mure selline et auto seisis kuu aega väljas ei sõitnud paak oli ka tühi nüüd panin paaki ka kütet ja panin käima aga käima läks pika käivitamise järel milles võib viga olla või mida ma peaks kontrollima sõitsin ka siis autoga pikalt järgmine hommik läks poolest pöördest käima sõitsin ühte poodi tulin tagasi ja siis jälle sama asi et läks pika käivitamise järel käima

mul selle käivitamise osas sama probleem...kahtlustan lambdat või õhulugejat....pigem lamdat,asi nusserdab just siis kui mootor soe,poolsoe....külmalt käib ka laksust.
E36 m50b20
Vasta