e36 tahhokas kiilub
e36 tahhokas kiilub
E36 318 jääb tsipa enne 2000 seisma, alles siis kui kõvasti pöördeid anda liigub üles. Milles seal probleem olla üldse võib? Saab seda plokki välja võtta või vaja armatuuri hakata lahti koorima? 
Re: e36 tahhokas kiilub
Saab ikka väla võtta, ülevalt kaks kruvi lahti taga oli kaks pistikut(vist oli kaks). Kui piisavalt osav siis ei pea rooli ka maha kiskuma.
Iseasi kas selle veaga midagi peale on hakata. Ise ei tee sa sellega ilmselt midagi.
Iseasi kas selle veaga midagi peale on hakata. Ise ei tee sa sellega ilmselt midagi.
Aga kas mul vaja ainult kell välja vahetada või kogu armatuuriblokk kui tööle ei saa? Tasub lasta kuskil vahetada uue vastu või romulast v mõnelt varuosadeks müügiks bmwlt see leida?
Nii nagu mina aru olen saanud siis tuleb kohu kupatus välja vahetada ikka.
Romulast või siit samast peaks saama ka neid.
Kui diisel siis uus ka diisli pealt ja kui bensiinikas siis bensiini mootoriga auto pealt.
Otsing kindlasti abiks veel täpsemate asjade jaoks. Või bmwfans.info .
Sealt paned enda auto andmed sisse ja otsid selle spidoploki ülesse ja saad vaadata mis autode oma sobib sinu autole.
Pärast vaja vist juhtmed ka järgi panna ja andmed õigeks progeda.
Nagu mainitud, otsingust abi.
Romulast või siit samast peaks saama ka neid.
Kui diisel siis uus ka diisli pealt ja kui bensiinikas siis bensiini mootoriga auto pealt.
Otsing kindlasti abiks veel täpsemate asjade jaoks. Või bmwfans.info .
Sealt paned enda auto andmed sisse ja otsid selle spidoploki ülesse ja saad vaadata mis autode oma sobib sinu autole.
Pärast vaja vist juhtmed ka järgi panna ja andmed õigeks progeda.
Nagu mainitud, otsingust abi.