oskab keegi selle auto kohta infot jagada? kuulutuses käib küll täielik hämamaine
 1994 (tegelt 92) aasta auto, mingid ime lisad jne.
 1994 (tegelt 92) aasta auto, mingid ime lisad jne.<huvitab kuidas üldine olukord on. ega ma uut autot ei loodagi
näha on , et autosid mehel jagub. Fordi võtmeid käigukangi juures omajaguronny25 kirjutas:no telefoni numbri järgi googeldades müüb seda mingi autoärikas. päris mitu autot on täpselt sama lisainfo tekstiga müügis

touringust midagi eriti rääkida ei oska kuna eriti ei süvenenud sinna,tahtis liiast raha peale saada,see muidugi minu arvamus..ja siis pakkus veel audit vastu,enamus kuldvasika parklas lume all olevad autod on tal müüa
  touringust midagi eriti rääkida ei oska kuna eriti ei süvenenud sinna,tahtis liiast raha peale saada,see muidugi minu arvamus..ja siis pakkus veel audit vastu,enamus kuldvasika parklas lume all olevad autod on tal müüa  vähe kõpitseb ja müüb edasi..jutt muidugi hea..see mis ma nüüd sain on vist pump ikkagi jahe ..omad vitsad peksavad..aga jah kes ikkagi sellest autost huvitatud vaadaku korralikult üle...sõbralik soovitus.Gunn
 vähe kõpitseb ja müüb edasi..jutt muidugi hea..see mis ma nüüd sain on vist pump ikkagi jahe ..omad vitsad peksavad..aga jah kes ikkagi sellest autost huvitatud vaadaku korralikult üle...sõbralik soovitus.Gunn