E39 523i kütusekulu seier ja kompuuter näitavad max numbreid

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
soolur
Huviline

E39 523i kütusekulu seier ja kompuuter näitavad max numbreid

Postitus Postitas soolur »

Mure siis selline, et hetke kütusekulu näitav seier on suurema osa sõiduajast maksimumi peal. Kui ühtlase kiirusega sõita, siis kukub vahel ka 10 kanti. Üliharva langeb alla 10. Kompuuter näitab cons 1 ja cons 2 39.5 l/100. Auto on olnud mul alles 2 nädalat ja täpset kulu pole arvutanud aga tankimiste ja läbisõidu järgi tundub reaalne kütusekulu ca 13-14 l/100 kohta.

Auto siis automaatkastiga. Muidu näidikuteblokk töötab, kiirust ja pöördeid näitab õigesti aga kuna kulunäidikul on aiateibad, siis arvutab kompuuter ka allesjäänud teekonda valesti ehk kui paagis 30 l kütet, siis saaks justkui veel 80 km sõita :)

On kellelgi häid ideid, milles asi võib olla?
Kasutaja avatar
arnis
Huviline
Peamine sõiduk: Polestar 2
Kontakt:

Re: E39 523i kütusekulu seier ja kompuuter näitavad max numb

Postitus Postitas arnis »

Kas kilometraazi juures põleb üks põhjendamatu oranz täpp? Googelda tampering dot bmw. Kui jah, vaja veidi timmida spidoplokki. Ma saan aidata, aga Keila kandis.
Teen kodudes elektriasju korda. 48€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
soolur
Huviline

tänud pakkumise eest, käisin õhtul autos vaatamas aga kahjuks või õnneks ei leidu ühtegi täppi. Igaks juhuks veel guugeldasin kah, et näha milline see täpp täpselt on ja sellist nagu seal piltidel oli minu armatuuris ei leidu.

Paluks järgmis pakkumist :)
ooDDoo
Huviline

Postitus Postitas ooDDoo »

Palju sa sõtnud oled? Lühikesed otsad talvel ja pikk auto soojendamine on mul isegi nii suuri numbreid ette ajanud. Diagnostika abiks. Lasnamäe kandis saan diagnostiga aidata.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
soolur
Huviline

No sõitnud ei ole palju, mõned sajad kilomeetrid aga seda ma räägingi, et reaalne kulu on 3 korda väiksem ja hetkekulu nool näitab nii või naa tuule suunda :)

Olgu kuidas selle noole ja kompuutri täpsusega on, kas ta näitab 2 või 6 liitrit mööda, 3 x erinevus ikka ei tohiks tulla, ma oletan. Vähemalt ühelgi eelmisel e34-l pole nii olnud. Olgu külm või soe, vaikselt sileda maa peal kulgedes on ikka 10-20 vahele jäänud kulu armatuuri peal.

Aga tänud pakkumast...
Kasutaja avatar
arnis
Huviline
Peamine sõiduk: Polestar 2
Kontakt:

Postitus Postitas arnis »

Kui autol sellist muret varem ei ole, siis miski läks rikki.
Ennustada on kallim lõbu kui diagnoosida juhtmega.
Teen kodudes elektriasju korda. 48€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Vasta