Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
E30 ja E34 autodel on mul olnud põranda küljes porimattide kinnitused. Nüüd sattusin sellise isendi otsa (e34) millel neid pole, on ainult augud. Kunagi ostsin UMist mingid ülevalt keeratavad tüüblid, aga need ei ulatu, kuna origunaalmatt on üsna paks. Millina on mu võimalus probleem lahendada?
priitb kirjutas:E30 ja E34 autodel on mul olnud põranda küljes porimattide kinnitused. Nüüd sattusin sellise isendi otsa (e34) millel neid pole, on ainult augud. Kunagi ostsin UMist mingid ülevalt keeratavad tüüblid, aga need ei ulatu, kuna origunaalmatt on üsna paks. Millina on mu võimalus probleem lahendada?
kahte möötu on neid e39 vähemalt, yhed lyhemad ja teised pikemad, pikemad lähevad.Tartu UM is oli e39 le 16 kr tk ja seid sama hinnaga (selle eest oskavad head kääri kysida)
aise kirjutas:pikkus oleneb matist vist? kummimatil on pikemad vist
Jah, seda ka. Esinduses tehaksegi vahet, et kas riidest matile (lühemad) või kummimatile (pikemad).
Samas lühemad mul riidest mattide puhul ette sobisid, taga surusin silmad punnis sügavamale neid, keerasin 2tk puruks ja ostsin lõpuks pikemad, mis on ok.
e36 on sellist riidest matti et vöruga auk ja tyybel on pörandas kinni siis matt tuubli ymber ja pealt kinni .Aga oli vist plastist seemati ymber vöru.
Ja veel - need matid on kindlalt originaalid ja auto sisuga ühte värvi. Point nimelt selles, et võtsin eelmiselt autolt enne müüki vaibad välja, aga uuel pole kinnitusi.