Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Et siis mida peaks jälgima? Liistud maha mutrid lahti ja mis edasi saab? Mis vägi neid külgesid üleval hoiab või on see värk seal kuidagi siinide peal?
EI pea seda lahti keerama, tagant see pikk liist ära, kummagilt poolt kaks mutrit lahti ja otse ära tõmmata, esimesed otsad tulevad "kelku" mööda maha!
Veljo_V kirjutas:sorry mõtlesin et jutt esistangest!
Esimene käib ju täpselt samamoodi, nagu tagumine (4 mutrit M17 ja ette tõmmata). Ainult udukate/temp. anduri juhtmed ja tulepesu voolikud on vbl. vaja lahti ühendada.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Veljo_V kirjutas:sorry mõtlesin et jutt esistangest!
Esimene käib ju täpselt samamoodi, nagu tagumine (4 mutrit M17 ja ette tõmmata). Ainult udukate/temp. anduri juhtmed ja tulepesu voolikud on vbl. vaja lahti ühendada.
Esistange käis minul e34-l maha päristihti ja mina võtsin need tüüblid sealt küljepealt ka lahti!
Need tüüblid hoiavad siine, mida mööda stange maha jookseb, seega ei ole neid vaja ära keerata 4 mutrit lahti ja sikutad mööda siine maha stange otsa, pärast avastad needsamad tüüblid koos siinidega stange küljest
nende tyyblite kinnisaamine on sutsu tylikasmu arust, olen vahetanud enda valge auto tagastangel neid tyybleid kuna puruks läksid ja oi see ei olnud kohe üldse mitte lõbus.
AARE530 kirjutas:Kui tüüblite pesa puhas ja terve on ning tüüblid kinnikeeramiseks lõpuni sisse suruda, siis ei ole küll erilist probleemi nende kinnisaamisega...
vbla sela mul probleem peituski kuna tegin seda talvel siis võis olla ingi lumi või jää kuskil ees, lõpuks sain kinni ikkagi aga noh meeldiv see ei olnud
sellest teemast ajendatuna võtsin enda autol ka täna stange maha tagant, sinna oli palju igasugu sodi kogunenud ja kere ning stange vaheline tihend ripendas koledalt. Tegin kõik puhtaks ja panin kokku tagasi, tihendi kleepisin ka hermeetikuga tema õigele kohale kinni, kuid nüüd kahetsen ikkagi, et enne uut tihendit ei ostnud kui kokku panin, vana siiski nii hea ei jäänd kui oleks võinud
Kohe kasu kui loed, mis targemad mehed räägivad Ma olen ise ka esistanget kyljest võttes alati need "tyyblid" lahti kruvinud ja vandunud, et kes **** sinna siukse asja on leiutanud
Eks kogemus tuleb ikka lammutades ja neid trikke ja nippe jagub igale poole. Ma olen mitu korda mässanud ja vandunud E34 benaluugi hinge vedruga. E39'l on hea lihtne, keerad mutrid lahti ja luuk käes koos hingega. E34'l aga see metallist osa ei ole eemaldatav ja tuleb plastiknagasid paenutada et hing kere küljest lahti saada.
Alles viimane kord ma avastasin, et see hinge vedru on palju kergem panna külge enne hinge auto külge tagasi paigaldamist Täpsemini läheb ilma igasuguse pingutuseta. Kui panna aga ilma vedruta hing kere külge ja alles siis hakata vedru panema, on ikka paras jamamine ja oht et võib plastikhing katki minna.
priitv8 kirjutas:See, mida te siin tüübliks sõimate, on tegelikult stange nurga ja tiiva ühele joonele reguleerimise kruvi. Ainult eraldi tööriista selleks vaja.
Jah tagastangel on nad külgede peal ja kuidagi saab neid ka keerata. Aga esistangel on need "tüüblid" minu mäletamist mööda stange esiosas. Kas sealt saab stange serva tiiva servaga klappima panna? Või mälu petab mul Ahjaa tagastange eemaldamiseks ei ole tõesti muud nippi kui liistud maha võtta ja 4 mutrit lahti keerata.
Andrez kirjutas:Jah tagastangel on nad külgede peal ja kuidagi saab neid ka keerata. Aga esistangel on need "tüüblid" minu mäletamist mööda stange esiosas. Kas sealt saab stange serva tiiva servaga klappima panna?
Ikka külgedel. Külgmised liistud tuleb maha võtta, siis on näha.
Ja sealt saab tõesti stange külgede laiust reguleerida nii, et oleks pealtvaates tiiva servaga ühel joonel.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!