Keskluku funktsioonide rakendumine.

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
joffe
Huviline
Peamine sõiduk: E61-2007-525D
Telefon: 56623817

Keskluku funktsioonide rakendumine.

Postitus Postitas joffe »

Kusagil lugesin taolisest probleemist, aga ausõna, ei leidnud ma seda teemat üles! :oops: Lugu siis selline- paar nädalat tagasi juhtus paar korda, et kui pagasiluugi avasin- sulgesin, läks kesklukk peale. Kuna tean, et luugi küljes olevad juhtmed on mädad (mida Patrik homme vahetama peaks), siis arvasin, et viga peitubki selles. Samas lakkas töötamast tagaluugi klahviga avamine. See oli juba tükk aega nii, et kord avas ilusti, kord pidi plõksima mitu korda. Nüüd loodan, et ka see probleem laheneb juhtmestiku vahetusega. Üleeile sai pandud masslüliti, milleks loomulikult tuli aku klemm lahti ühendada ja NÜÜD JÄRGNEB probleem, millele tahaks lahendust teilt, lp. kaaskannatajad! Istun autosse, käivitan mootori ja ca 10 sek. pärast lähevad uksed lukku. Kui vahepeal lukust lahti teha, enam ise lukku ei lähe. Kui lukus ustega seisma jääda ja mootor seisata, sel momendil lähevad uksed lukust lahti. Asi on muidugi põhimõtteliselt hea, aga niimoodi lambist toimima hakata on ju jama! Kirjutise alguses mainitud teemas, mida ma ei leidnud, oligi juttu mingist automaatlukustusest, mida mõnedel mudelitel saavat aktiveerida. Millega aga minu masina juures tegu on? :? Et asjast vähegi selge pilt saaks, pidin kõik ausalt ära rääkima, nagu Agu Sihvka! Sestap ärge pahandage ja aitäh teile, kes viitsis lõpuni lugeda! Vast keegi ka kommenteerib!? ;)
Kasutaja avatar
Kalev
Huviline

Postitus Postitas Kalev »

Mul alarmil selline funktsioon olemas, aga aku vahetamisega sellist probleemi pole esinenud, see funktsioon tuleb kuidagi eraldi aktiveerida kuidagi ja saab ka maha võtta. Alarmi kasutus juhendis peaks sellest juttu olema.
F11
Kasutaja avatar
toivoku
Huviline
Peamine sõiduk: 524td
Kontakt:

Postitus Postitas toivoku »

Patrik saab ka selle automaatlukustusega ilusti hakkama ju :)
Vasta