"Lõuna-Eesti Tuur 2008" JÄRELKAJA
Kiitus korraldajatele, Inno ja Maiu.
Üritus sujus väga hästi.Kõik oli ideaalne ja see ilm oli super.Väike miinus oli ainult Savioja kõrtsi teenindus aga see ei sõltunud enam teist ja pealegi seda ootamist ei pannud suurt tähelegi kuna seltskond oli super.
Autoks oli siis must e36 318.Auto reisil väsimusemärki ei ilmutanud ja üllatusi ei olnud.Tegelt üks siiski,autol puudus salongifilter,ega midagi muud üle ei jäänud kui puhur kinni keerata ja kuumas autos istuda.Oh seda kruusatee lõbu,olime kohe Aini touringu taga ja nähtavus kohati null,eks Ain muidugi driftis lõbusalt seal ees ka.Kive õnneks ei saanud .Kruusatee lõpuks oli meie mustast autost saanud kameelion tüüpi hall .Kõige mõnusam osa oli ikkagi Lõuna-Eesti kurvilised teed.Need vallatud kurvid ja tunne kuidas g-jõud istme külge surub.Sai ka raadiosaatja kaasa võetud ja väga kasulik asi ikka.Muidu poleks pooltki nii lõbus olnud.Läbitud sai meil umbes 415 km ja kütet kulus umbes 35l vms.
Minu jaoks oli see siis esimene üritus ja jäin 100% rahule.Nüüd teab foorumis inimesi ja nägusid kokku viia.Inimesed olid kõik väga sõbraliku ja toredat.Nii head nv ei tule vist niipea ...egas midagi jään suvepäevasid ootama.
Hiljem lisan pildiligi ka ja jään ka teiste pilte ootama...
tervitades laks aka lokilammas
Üritus sujus väga hästi.Kõik oli ideaalne ja see ilm oli super.Väike miinus oli ainult Savioja kõrtsi teenindus aga see ei sõltunud enam teist ja pealegi seda ootamist ei pannud suurt tähelegi kuna seltskond oli super.
Autoks oli siis must e36 318.Auto reisil väsimusemärki ei ilmutanud ja üllatusi ei olnud.Tegelt üks siiski,autol puudus salongifilter,ega midagi muud üle ei jäänud kui puhur kinni keerata ja kuumas autos istuda.Oh seda kruusatee lõbu,olime kohe Aini touringu taga ja nähtavus kohati null,eks Ain muidugi driftis lõbusalt seal ees ka.Kive õnneks ei saanud .Kruusatee lõpuks oli meie mustast autost saanud kameelion tüüpi hall .Kõige mõnusam osa oli ikkagi Lõuna-Eesti kurvilised teed.Need vallatud kurvid ja tunne kuidas g-jõud istme külge surub.Sai ka raadiosaatja kaasa võetud ja väga kasulik asi ikka.Muidu poleks pooltki nii lõbus olnud.Läbitud sai meil umbes 415 km ja kütet kulus umbes 35l vms.
Minu jaoks oli see siis esimene üritus ja jäin 100% rahule.Nüüd teab foorumis inimesi ja nägusid kokku viia.Inimesed olid kõik väga sõbraliku ja toredat.Nii head nv ei tule vist niipea ...egas midagi jään suvepäevasid ootama.
Hiljem lisan pildiligi ka ja jään ka teiste pilte ootama...
tervitades laks aka lokilammas
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
ja kui erik öösel kell 2:30 Tallinna jõudis seisis Riivo auto juba rahulikult naabermaja nurga peal. Vähemalt on inimesed nüüd vahepeal hästi tublid olnud ja pilte üles pannud, kohe hea vaadata.
kõik siin teevad mingeid kokkuvõtteid ka pikkustest ja kuludest, ega minagi saa kehvem olla. kuna ma algust ei fikseerinud siis võin ainult avata kui pikk see tee mul kurgjärveni oli aga arvatavasti midagi 300km kanti, kütusekulu selle ajaga 7,5 umbes. tagasitee ~250km sai läbitud igatahes rahulikult kuluga 5,7 l/100km.
Lisaks loobus peale kruusateid üks taga amort lõplikult koostööst nii et Vana-Võru maantee vallatud kurvid jäid täiel rinnal nautimata
terv
erich
kõik siin teevad mingeid kokkuvõtteid ka pikkustest ja kuludest, ega minagi saa kehvem olla. kuna ma algust ei fikseerinud siis võin ainult avata kui pikk see tee mul kurgjärveni oli aga arvatavasti midagi 300km kanti, kütusekulu selle ajaga 7,5 umbes. tagasitee ~250km sai läbitud igatahes rahulikult kuluga 5,7 l/100km.
Lisaks loobus peale kruusateid üks taga amort lõplikult koostööst nii et Vana-Võru maantee vallatud kurvid jäid täiel rinnal nautimata
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
See oli mingi kohalik EMO keda lillepoe müüja kastekannust veega üle valasToots kirjutas:Marger,sina v? http://switc.planet.ee/Pildid/Ebk%20L%f ... %20231.JPG
Seda ma vaatasin,kus sa vahepeal kadunud olid aga tuli hoopis tuku peale.
PS.Koht muidugi hea,politsei jaoskond kohe üle tee
Janayza ja Tieego
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Janayza,mis see EMO tähendab? (Ma sellist poppi lühendit ei tea)
To Marger: Mis valemiga ma läbisõidu nullimise nupu pihta oma näpu suutsin torkida?
To Marger: Mis valemiga ma läbisõidu nullimise nupu pihta oma näpu suutsin torkida?
Viimati muutis Toots, 02.06.2008 16:34 26, muudetud 2 korda kokku.
Kusjuures see tegelane seal Antslas on hüüdnimega Hitler, sest tal on suur haakrist vasaku käe peale tätoveeritud. Pidi olema pidevalt lakku täis ja kakerdab ringi seal, pole ime, kui istub enda viinapudeliga keset sõiduteed. A muidu pidavat olema sõbralik tegelane ja kohalikud kostitavad teda tihti...
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
EMO- emotsionaalne inimene, (tihti mustade juuste ja neetidega) ühesõnaga maailma valu on nende õlulToots kirjutas:Janayza,mis see EMO tähendab? (Ma sellist poppi lühendit ei tea)
Ja Toots, minu meelest said sa eile oma tok-tokimisega jumal teab millele pihta (aga väga bro, et sa peaaegu mu naabrimees oled, no mõni maja vahet)
Janayza ja Tieego
-
- Huviline
- Kontakt:
No kriban ka siia paar sõna. Innole ja ta kaaslasele tänud. Tänud ka Martinile ilusa särgi eest. Ühesõnaga kõigile tänud mõnusa õhtupooliku eest, kahjuks muuks ajaks ei saanud kohale tulla. Siiski tuleks neid kokkusaamisi vast tihedamini teha. Aastas võik vähemalt 3 üritust olla. Usun, et ka paljudel on tutvusi ja siis poleks need hinnad ka tapvad, kuigi kahjuks ei tunne ühtegi naftašeiki. Aga selle elab vast üle. Mis muide sellest Antslas autode tutvustamisest sai? Huvilisi kah oli või? Mull mitu tuttavat bemmiomaniku ei julgenud kolonniga ka liituda Siinpool päris suur kõmu sellest üritusest ja kõige imelikum on see, et kõik jagasid ilma infota ära mis toimub
E 39 535 1997.a.
- Toots
- Huviline
Antslas mõni huviline ikka oli,mõned kohalikud bmw-d uudistasid ka paarsada meetrit eemal ja baaris väljas istunud seltskonnaga sai ka tutvust tehtud,asjalikud vennad,sebisid pesula lahti jne.
Siinkohal siis tänakski neid vendasi,kes meil kõrval lauas istusid,autopesu oli hädasti vaja ja pärast oli kohe puhtam tunne sõita.
Siinkohal siis tänakski neid vendasi,kes meil kõrval lauas istusid,autopesu oli hädasti vaja ja pärast oli kohe puhtam tunne sõita.
tegin pilti ka
http://vull.planet.ee/tuur08/
video sain kassettidelt arvutisse tõmmatud, aga rohkem pole jõudnud vaadata veel.
http://vull.planet.ee/tuur08/
video sain kassettidelt arvutisse tõmmatud, aga rohkem pole jõudnud vaadata veel.
- Toots
- Huviline
Vaatan et lind on ikka tordi peale kirsi ära pannud sul Zipp
http://vull.planet.ee/tuur08/pages/IMG_2253.htm
TuuningToots kirjutas:Vaatan et lind on ikka tordi peale kirsi ära pannud sul Zipp
Janayza ja Tieego
Siin siis ka mingid pildid http://picasaweb.google.com/laks04/
Et siis nii, tegelt on juba eespool kõnelejad kõik juba ära öelnud ja raske on midagi head veel juurde lisada
Igaljuhul oli üritus väga-väga lahe, suured tänud Innole, Maiule ja ka osavõtjatele.
Minu masinast leitud 930 pilti, peaks ka peale sortimist täna kodukal nähtavaks saama.
Panin ka esimesse posti kõik pildilingid, et ei peaks teiste postide vahelt otsima
Igaljuhul oli üritus väga-väga lahe, suured tänud Innole, Maiule ja ka osavõtjatele.
Minu masinast leitud 930 pilti, peaks ka peale sortimist täna kodukal nähtavaks saama.
Panin ka esimesse posti kõik pildilingid, et ei peaks teiste postide vahelt otsima
Mercedes EQS 450+ 2022
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Toots niipalju kui mina mäletan siis oli sul rohkem juttu enda pesemisest seal pesulas, auto sai lihtsalt kogemata märjaksToots kirjutas: Siinkohal siis tänakski neid vendasi,kes meil kõrval lauas istusid,autopesu oli hädasti vaja ja pärast oli kohe puhtam tunne sõita.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Toots ei mina tea mida sa seal üldse näppisid aga õlle isu oli suur ja selle nuppude näppimise eest sa selle said ka. Aini ja minu saatsid sa ju auto juurest eemaleToots kirjutas:Janayza,mis see EMO tähendab? (Ma sellist poppi lühendit ei tea)
Ptw Toots su kadunud suitsupaki leidsin ma autopesuajal esistange ribide vahelt, tahad sa sellest mulle rääkida????
Ja ongi pildid üleval: www.viltsikas.pri.ee
Ööbimiskoha pilte sai ca 200, aga eks need, siis hiljem ja parooli alla
Mercedes EQS 450+ 2022
- Toots
- Huviline
Mõned meie klõpsud siin: http://nagi.ee/photos/toots/
Marger,selle suitsupakiga polnud midagi erilist,tundus lihtsalt sel momendil hea koht kuhu panna aga hiljem unustasin ära võtta Õnneks oli tühi.
Pildid said segamini ja mõni vist topelt ka aga hetkel unine ja ei viitsi neid seal uurida.
Panin juba "Breath Right" ninaplaastri ninale ja tudile ära Head ööd!
Marger,selle suitsupakiga polnud midagi erilist,tundus lihtsalt sel momendil hea koht kuhu panna aga hiljem unustasin ära võtta Õnneks oli tühi.
Pildid said segamini ja mõni vist topelt ka aga hetkel unine ja ei viitsi neid seal uurida.
Panin juba "Breath Right" ninaplaastri ninale ja tudile ära Head ööd!
eriti mõnusad on need rivi pildid (y)Viljar kirjutas:Ja ongi pildid üleval: www.viltsikas.pri.ee
PS: otsustasin, et teen video väheke pikemaks kui üks lugu ja üritan enam-vähem ajaliselt jälgida kogu trippi. hetkel 5,2 minti valmis