NB! Kas Viljandist tulevad ainult tondiste ja john185. Kui on veel tulijaid võiksite märku anda, siis teame oodata

, siis saan kodus pärast kadestada neid kes käisid
, siis saan kodus pärast kadestada neid kes käisid  .
. ), loodan, et ei lähe kaua aega millal järgmine E36 kokkutulek on
 ), loodan, et ei lähe kaua aega millal järgmine E36 kokkutulek on  .
. 
 Artur kirjutas:Statoil asub siis tallinn-tartu maantee sissesõidul paidesse, see on kohe maantee ääres ma usun, et keegi mööda ikka ei oskaks sõita sealt Razz
ja sealt edasi ma võin juhendada teed türi-allikuni või siis mõnes kohas paides käia kui keegi soovib jne.
Psycho kirjutas:Kas Tartust minev rahvas ka kokku kuskil saab? Kokku lugesin nimekirjast vist ainult 3 minejat Tartust vms?
Võiks hakata liikuma kell 12 Epa torni juurest näiteks. Et koguneks seal mõned minutid varem?Priitt kirjutas:Kas Tartu rahvas ka kuskil koguneb, et koos Paide sõita?

Kui sa Pärnu kandist oled tulemas, siis ma arvan, et võiksid ka Paide kogunemisele tulla:symmi kirjutas:Mina vist tulen, aga oli paar küsimust, saatsin priva akibo, ex sis vaatab edasi..Maris kirjutas:nii et Pärnu poolt kedagi rohkem ei tulegi siis???
Kartimiseks on Türi-Allikul rada broneeritud 15:00-16:00. (http://www.veskisilla.ee/) Võiks vähemalt pool tundi varem kohal olla, seega Paides võiksime kõik olla 13:00. Saab suhelda/tutvuda inimestega, keda pole veel näinud ja lobiseda vanade tuttavatega. Mingi kahe paiku (?) peaks kõik üheskoos Türi- Allikule edasi liikuma hakkama.Paide(?) Statoil asub siis tallinn-tartu maantee sissesõidul paidesse, see on kohe maantee ääres ma usun, et keegi mööda ikka ei oskaks sõita sealt.

ühesõnaga tutvumisring, kus igaüks oma auto kohta paar lauet ütlesid, oli väga resultatiivne!
  ühesõnaga tutvumisring, kus igaüks oma auto kohta paar lauet ütlesid, oli väga resultatiivne!  Tänud kõigile kes kohale tulid. Enam vähem võis üritusega isegi rahule jääda. Järgmise korrani, mis muud
 Tänud kõigile kes kohale tulid. Enam vähem võis üritusega isegi rahule jääda. Järgmise korrani, mis muud  Pilte on palju, lähimal ajal üritaks üles panna. Praegu on küll selline vässu peal, et kohe magama.
  Pilte on palju, lähimal ajal üritaks üles panna. Praegu on küll selline vässu peal, et kohe magama.