Vaikselt peaks siin muud kava kokku panema tegelikult, kus üldse üritus toimuks?

Õige jutt, Need kuupäevad ei sa ka olla 100% kindlad kuna põhiline on ,et leiaks kuupäeva mis sobiks kõigile,et koguda palju kupeesi! 3-4 kupeed pole kogunemineratteh kirjutas:kuna kuupäevad hakkavad kukkuma, siis suurema massi huvides soovitaks ikkagi teist kuupäeva
Vaikselt peaks siin muud kava kokku panema tegelikult, kus üldse üritus toimuks?

Ei jää midagi!!Tarmo kirjutas:Kindlasti ei tahaks sellest teha suvalist parklahängi .
Nagu risto juba mainis siis saaks kokku , teeks mõned pildid ja siis edasi kas bowling või midagi sellist.
Aga nagu näha siis ei tule sellest üritusest midagi välja
 Mehed võtke kokku ennast ja võtke sõna
 Mehed võtke kokku ennast ja võtke sõna  Natuke aktiivsust ei teeks paha
 Natuke aktiivsust ei teeks paha  

*mida mida, ise ka hull agitaator ja sinu järgi sai 1. kuupäev enam vähem valitud ka ja nüüd julgeb siin loobuma hakataristokru kirjutas:Lugedes inimeste soove siis ei viitsi keegi mune veeretada...:::Freementar:::... kirjutas:Mune veeretama ma ei viitsi.Kaasa arvatud mina

Aga ma kahjuks äkki langen ära rivist kuna sünnipäev jäi eelmine kord pidamata ja plaanis vist laupäeval teha

Kindlasti teeme! Järgmine aastaZipp kirjutas:Teeme seda veel ja siis olen lõpuni 100% !