Kirjeldan siis oma muret, võibolla keegi oskab seletada mis viga.
Miskiaeg hakkas siis kast lööma veateadet Transmission program, ja hakkas lööma siis kui natuke äkilisemalt kiiredasid. Mõniaeg nagu oli aga siis hakkasid asjad hullemaks minema. Käigud hakkasid minema litiga sisse, auto suri välja, auto sõitsi ühtlasel kiiruse 30 kuid kui gaasi andsid läks piirajasse (ei mõista, auto liikus aga gaasi annad siis kiirus ei suurenenud ega vähehenud), kui paned R või D siis läheb nii 5 sekki ennem aega kui käik sise läheb ja kui läheb siis pead ikka pidurit hoidma kuna ta läheb väga äkiliselt !! (ja näiteks just kurvides nagu poleks käiku sees, tahab piirajasse minna) Diagnost näitas turbine speed sensor / solenoid 1. Selle sensori ja ka output senori vahetasime välja kuid mure läks veel hullemaks (õli vahetasime ka). Peale seda tuli ka trans program juba üsna kähku ilma kiirendamiseta Aga kas esimese käigu solenoidi vahetamine siis tõesti kaotaks selle mure ära? Miks ma kahtlen? Kas oleks mõttekas vahetada terve kast, või näiteks ainult kasti aju. Kas kellelgil veel sama mure olnud ?
E34 automaatkasti probleem
- Kristina5
- Klubiliige EKBK
- Peamine sõiduk: BMW E34 525i 1988
E34 automaatkasti probleem
E34 525i '88 ja E34 540i 94 ja E36 325i cabrio 93
Re: E34 automaatkasti probleem
Asja oskab vast kõige paremini kommenteerida ,kodanik diislijoodik .
Varu kannatust ,kuni ta su teemat loeb või helista talle ise .
Varu kannatust ,kuni ta su teemat loeb või helista talle ise .
Nutan ja kallan ,naeran ja tallan
Fack The Fuel Economy
Fack The Fuel Economy
- Kristina5
- Klubiliige EKBK
- Peamine sõiduk: BMW E34 525i 1988
Re: E34 automaatkasti probleem
Kast andis lõppude lõpuks üldse alla, käigud kadusid.
Nüüd läks kast vahetusse ja eks paari päeva pärast selgub, kas auto ikka saab korda. Aga tänud.
(BTW ma arvan et asi oli ikkagi solenoidides ..)
Nüüd läks kast vahetusse ja eks paari päeva pärast selgub, kas auto ikka saab korda. Aga tänud.
(BTW ma arvan et asi oli ikkagi solenoidides ..)
E34 525i '88 ja E34 540i 94 ja E36 325i cabrio 93