K:Bmw e46 PDC paigaldus

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
-tentspoiss-
Huviline
Peamine sõiduk: Bmw e46 320td 100kw 2001
Kontakt:

K:Bmw e46 PDC paigaldus

Postitus Postitas -tentspoiss- »

Tere. Tekkis võimalus saada kõik osad PDC komplektist et seda paigaldada kuid tekkis küsimus : Kui keeruline seda paigaldada on ? Oskab keegi detailselt kirjeldada kuidas paigaldada...?
Mis asjad peavad täpsemalt olema ideaalseks paigalduseks või oleks õigem loobuda ? Tänan ette vastamise eest ! Mainin ära et google kaudu leidsin ka siit ühe teema siit foorumist kuid minu tahvelarvuti ei ava neid hetkel on lauaarvuti remondis,jumal teab kui kaua.
Mul on Bmw ja sõbral samuti ...ja sõbra sõbral !
Kasutaja avatar
-tentspoiss-
Huviline
Kontakt:

Re: K:Bmw e46 PDC paigaldus

Lihtsalt mõtlesin ja uurin kui suure tõenäosusega on võimalik parkimisabi enda autole paigaldada . Kas keegi on paigaldanud endale PDC.? Mul lihtsalt võimalik tuttava autolt parkimis süsteem ümber visata. On vaja teada kui keeruline on ja millised osad tuleb üles otsida auto küljest et ümber saaks asjad tõsta . Või ei ole asjal mõtet. :D
mekket
Huviline
Peamine sõiduk: BMW E46 318i

Postitus Postitas mekket »

http://www.kneb.net/bmw/E46/Park%20dist ... trofit.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; Mina sain sellega täiesti tehtud. Rasket polnud midagi, ka selle juhtmepuu tegemine ei ole ju midagi keerulist kui moodulisse minev pistik on olemas nii, et seal on ca 20cm juhtmeid küljes - vaatad pdfist mis värv kuhu läheb ja teed vastavad juhtmed pikemaks. Tööle hakkas ilma kodeerimata aga timmisin hiljem ise need distantsid endale sobivaks, et kuna ta häält teeb.
Kasutaja avatar
-tentspoiss-
Huviline
Kontakt:

Kokkuvõttes korralik ettevõtmine :)
Vasta