520 F11 anomaalia

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
seawolf
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 525d

520 F11 anomaalia

Postitus Postitas seawolf »

Tere. Üks huvitav asi pureda. Istusin autosse ja start nuppu vajutades auto käima ei lähe ja armatuuri viskas veateated rehvirõhu andur, veojõukontrolli viga, ABS viga. Mudisin siis natuke aega starteri nuppa ja vviskas ette, et auto käivitamisel vauta veelkord starteri nuppu. Sain mootori käima. Proovisin käiku sisse panna ja ei lähe (automaatkast), ütleb, et vajuta pidurit, et siis läheb käik sisse. Hakkas närv juba mustaks minema ja jõuga siis surusin peadaali ja proovisin ja ei miskit. Samas pedaal angu vajus allapoole koguaeg. Hästi, sai auto uuesti seisma jäetud ja tekkis mõte, et ehk tõesti piduri vedelikku vähe. Kapott lahti ja katted pealt ära. Vedeliku tase normis aga avastasin, et (Filtered air pipe orig numbriga13718512014 ) filtriga õhutoru siis, oli nii alt mootori küljest kui ka ülevalt filtri juurest täiesti lahti. Panin asja ilusti paika ja naabrimees arvas, et ehk on piduri peadaali aluse konna viga, ei anna signaali. Palusin, et vaadaku, kui ma pidurit vajutan ja ennnäe imat. Auto läks käima ja ei mingeid veateateid. Siian 300km läbi uhanud ja ei mingit probleemi. Kas see ala või ülerõhk võis mingid andurid lolliks ajada, et auto hakkas segast peksma? Arvuti alla ei le veel jõudnud aga mul on tunne, et arvuti näitab kõikide samade andurite vigu, mis ma siin ette lugesin. Mõtteid?
Kasutaja avatar
Kert11
Huviline
Peamine sõiduk: X5 3.0d 135kw

Re: 520 F11 anomaalia

Postitus Postitas Kert11 »

Comfort Access (CA) ukselink jamab?
2xE46, 1xE65 (745i), 4xE60 (525d, 530d, 530xd, 530i), 1xE53 (X5 3.0d)
Vasta