E34 Touringu tagaklaasi kojamees.

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
joffe
Huviline
Peamine sõiduk: E61-2007-525D
Telefon: 56623817

E34 Touringu tagaklaasi kojamees.

Postitus Postitas joffe »

Olin hädas- see kojamees ei tahtnud töötada, ainult loputas klaasi. Täna avastasin, et vasak tagumine udukas ei põle, süttib luugi liigutamisel ja koos tagurpidikäigu tuledega. See viis mõtted katkisele ja lühises juhtmele. Touringu- omanikud ju teavad, kust viga otsida! Mõeldud- tehtud, juhtmed paljaks ja voilaa- üks juhe täitsa katki ja 4- l isolatsioon läinud. Sai ära tehtud, udutuli põlemas ja huvi uurida kojamehe juhtmestikku. Selleks tuli teine pool lahti arutada ja leidsin samuti ühe katkenud juhtme, mis oli värvi järgi kojamehe oma. Parandatud, kojamees töötab, aga kangi mõlemas asendis ühtemoodi- pritsib vett ja kojamees töötab. Kui kang tagasi tõmmata, käib kojamees veel 3-4 tsüklit. Sai ükspäev rooli alt taha ühendatud teine kang, tollel esimeses tööasendis vett ei pritsinud. Selle pika jutu peale küsimus: mis tegevused on ette nähtud tagaklaasi juures kangi erinevates asendites. Minu arust peaks esimeses olema intervall- puhastus, teises pritsung ja pidev töö, pitsimise lõppedes 3-4 tsüklit. Kui nii, siis pakkuge kangi. See, mis ma lammarist sain, on parempoolse rooli oma ja selle käepide on nii kõveraks tehtud, et hakkab püsikiiruse kangile selga käima! Ootan arvamusi ja pakkumisi! ;)
Kasutaja avatar
Leho
Huviline
Peamine sõiduk: BMW E60 550I
Kontakt:

Postitus Postitas Leho »

olen isegi hädas. tagumine kojamees tõõtab kui esimest korda kangi alla vajutada. teeb oma protseduurid ära. Teine kord kui sõiduajal seda kangi alla vajutada siis enam kojamees tõõle ei hakka. Lugesin ka otsingust kõik teemad läbi !!!. Sealt ma ei leindud lahendust. Ja kui mul oleks juhe katki siis ei tohiks ju kojamees üldse taga käia.
BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Kasutaja avatar
teet3
Huviline

Re: Tagaklaasi kojamees.

Postitus Postitas teet3 »

joffe kirjutas:Selle pika jutu peale küsimus: mis tegevused on ette nähtud tagaklaasi juures kangi erinevates asendites. Minu arust peaks esimeses olema intervall- puhastus, teises pritsung ja pidev töö, pitsimise lõppedes 3-4 tsüklit. Kui nii, siis pakkuge kangi.
Nii ta on. Kangi kahjuks pakkuda pole:)
joffe
Huviline
Peamine sõiduk: E61-2007-525D
Telefon: 56623817

Postitus Postitas joffe »

Sain oma süsteemi tööle! Viga oli ühes lülitisiseses detailis, mille vahetasin välja selle meretaguse kangi lüliti seest. Kangi liigutamisel ei liikunud kontaktid nii, nagu vaja. Seekord läks veel lihtsalt! :)
Kasutaja avatar
Leho
Huviline
Peamine sõiduk: BMW E60 550I
Kontakt:

Postitus Postitas Leho »

losto kirjutas:olen isegi hädas. tagumine kojamees tõõtab kui esimest korda kangi alla vajutada. teeb oma protseduurid ära. Teine kord kui sõiduajal seda kangi alla vajutada siis enam kojamees tõõle ei hakka. Lugesin ka otsingust kõik teemad läbi !!!. Sealt ma ei leindud lahendust. Ja kui mul oleks juhe katki siis ei tohiks ju kojamees üldse taga käia.
:?:
BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Vasta