Aga eelnevatest autodest olen leidnud ~aasta aegunud 0.5 l-se mahlapudeli (pooltühi) istme alt ning autojuhi päikeseprillid armatuuri vahelt.
edit: huulepulga olen ka leidnud

istme alt leidsin nukirauad made in sakasamaa kummikattega keti kaks hammast ja muud prügi. istmete vahelt tuli euromüntte ja muud träni. plaate ma kahjuks ei leidnud kuid oma suureks avastuseks märkasin et on bmw originaal kasetikas üritasin tööle panna aga jhm tuli tõsiasi et juhtmedki olid ühendamatta
 istme alt leidsin nukirauad made in sakasamaa kummikattega keti kaks hammast ja muud prügi. istmete vahelt tuli euromüntte ja muud träni. plaate ma kahjuks ei leidnud kuid oma suureks avastuseks märkasin et on bmw originaal kasetikas üritasin tööle panna aga jhm tuli tõsiasi et juhtmedki olid ühendamatta 

and we have a winner!laurts kirjutas: E46 pagassist leidsin koristamise käigus roosad meeste trussikud korraliku pruuni triibuga.

Ma kujutan ette kuidas selline asi võis ehmatada
  Ma kujutan ette kuidas selline asi võis ehmatada 

OT: oleks sul ka madu olnud, siis poleks hiirt leidnud.seppa kirjutas:No kui juba madu ,siis mina leidsin HIIRE.(surnud)

Kuidas ja miks selline asi sinna sai, jääb minul arusaamatuks.
  Kuidas ja miks selline asi sinna sai, jääb minul arusaamatuks.