Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Nimelt siis, kas on kellelgi kogemusi selles vallas ? Autoks on E36 ja soov vahetada tavalised istmed, mitte originaal sportistmete vastu.
Sellised siis:
Kuidas nende siinidega on ? Saab istmete küljest lahti lammutada ja uute külge monteerida ? Et siis jääks samamoodi jooksma nagu originaalid...
Kui kellelgi on kogemusi või näpunäiteid siis võiks jagada
Ma arvan, et pead keevitama ja konstruktsioone ümber tegema. Ei ole kursis ausaltõeldes sportistmete kinnitusesüsteemiga.
Endal e30sse sai pandud Honda CRX sportistmed, BMW siinid olid keevitatud Honda siinide asemele. Siinide nurka tuli muuta istme esiotsa kõrgemaks tõstes, kuna CRX-i asetus BMW põrandaga eriti ei sobinud. Ühesõnaga ei toetanud mulle piisavalt jalgu.
Teoreetilist inffi sain juba veidi. Väike hirm ikka, kuna tuleb vanad istmed laiali lammutada ja veidi keevitust. Eks kui hakkan installima siis väikse pildimaterjaliga panen omapoolse manuali siia üles. Järgmine n-v tahaks paika saada
Njah, eks ma siis annan teada, mis ma oma istmete pealt nägin. Vanad istmed on relside pealt lahti võetud, ehk siis need needid välja puuritud millega iste aluste külge käib. Ja muud imet seal ausalt öeldes ei olegi, kui parajas mõõdus rauad, mille poltidega vanade neetide asemele paned. Mõne aja pärast lähen välja võin ka paar pilti teha.
Aaro kirjutas:Njah, eks ma siis annan teada, mis ma oma istmete pealt nägin. Vanad istmed on relside pealt lahti võetud, ehk siis need needid välja puuritud millega iste aluste külge käib. Ja muud imet seal ausalt öeldes ei olegi, kui parajas mõõdus rauad, mille poltidega vanade neetide asemele paned. Mõne aja pärast lähen välja võin ka paar pilti teha.
Mõni pilt oleks hea. Üks tuttav oli pannud nii, et vinkelrauad keevitas vanade siinide külge, mis omakorda istmete külge. Kas uued istmed peab ka laiali lammutama, et poldid kinnitada või on tal juba kohad olemas kuhu ? Kuna pole veel istmeid kätte saanud siis ei ole ettekujutust asjast.
Cardo kirjutas:Füüsikaseadused kehtivad ka sinu kaalu kohta, aga kiired pulmad kiired lõpud nagu üteldakse.
Kui sa vihjad, et kinnitused nii naglad, et lagunevad ära siis need istmed on nende kinnitustega ka korraliku avarii üle elanud (mitte minu käes) ja pole kuskilt nagu järgiandmise jälgi näha.
Aga arusaamatuste vältimiseks võtan pildid maha, et keegi jumala pärast sedasi oma kreslasid ei kinnitaks.
Sain istmed kätte ja seal all olid mingid siinid kohe küljes Kas kellelgi on võimalik teha originaal siinidest pilti. See aitaks väga palju mind hetkel, kuna ma pean siiski leidma lahendi ennem kui vanad istmed välja kakun.
Kui sarnase pildi saaks oleks super.
AARE530 kirjutas:Aga sa võid ju esialgu kasvõi kaasreisija istme välja võtta ja sellega proovida:) See väljavõtmine eriline kunst küll ei tohiks olla
4 mutrit lahti ja ongi käes. Aga kuna ma elan korterelamus, siis maja ees ma ei hakka lammutama. Reedel läen sõbra juurde garaazi ja siis tuleb nad juba külge meisterdada. Alustan muidugi kõrval istmest
KristjanS kirjutas:
4 mutrit lahti ja ongi käes. Aga kuna ma elan korterelamus, siis maja ees ma ei hakka lammutama. Reedel läen sõbra juurde garaazi ja siis tuleb nad juba külge meisterdada. Alustan muidugi kõrval istmest
4 mutrit + turvavöö kinnituspolt, mis minul esimese korraga jättis istme eemaldustöö pooleli (Ei olnud seda tärnvõtit)
Üleeelmine nädal vist võtsin istmed alles välja puhastamiseks. Oleks võinud siis selle teema teha